...bo inaczej ni chuja nie da rady.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
djpyza napisał/a:
przestań się mazać to tylko Dodge Challenger 70k można dorwać !
Mając dwa auta T5 i W211 pomagające mi w działalności, dwa kredyty, żonę, dwoje dzieci, w tym roku zaplanowany remont zakupionego w zeszłym domu, o aucie sportowym do jeżdżenia ot tak (na co i tak nie miałbym czasu) nawet nie myślę i pozostawiam w sferach marzeń, bez względu na ich niewygórowaną wysokość.
Tego spaślaka pewnie stara podciera jak zrobi 2 w kiblu, bo sam nie da rady
korowiow777 napisał/a:
Mając dwa auta T5 i W211 pomagające mi w działalności, dwa kredyty, żonę, dwoje dzieci, w tym roku zaplanowany remont zakupionego w zeszłym domu, o aucie sportowym do jeżdżenia ot tak (na co i tak nie miałbym czasu) nawet nie myślę i pozostawiam w sferach marzeń, bez względu na ich niewygórowaną wysokość.
to krótko mówiąc masz po chuju ! oczywiście prócz rodziny bo to świętość !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów