...bo inaczej ni chuja nie da rady.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ja smolę. Brak słów żeby skomentować to co przedstawia ten filmik. Nie dość, że pokraka nie potrafi sama wstać to tam jak widać cała rodzina spasiona. W Polsce społeczeństwo ponoć jedne z bardziej otyłych w UE ale takich skrajnych spaślaków to na szczęście u nas jeszcze ciężko uświadczyć.
Weź teraz kup Challengera po takiej spasionej małpie, fotel i zawieszenie do wymiany i cały środek do demurzynacji.
Na szczęście mnie to nie grozi, bo jestem bankrutem. Nie starczyło mi nawet na replikę Remingtona, żeby pierdolnąć sobie w policzek
Na szczęście mnie to nie grozi, bo jestem bankrutem. Nie starczyło mi nawet na replikę Remingtona, żeby pierdolnąć sobie w policzek
Mamo!!!! Upadłem. Wyobrażacie sobie taką egzystencję? Gruby, czarny...pewnie i żyd i pedał.
pierdolony spaślak pewno nie przepracował w życiu nawet jednej godziny a i tak ma auto o którym mogę tylko pomarzyć..
Dajcie druga część jak wsiada do samochodu to dopiero będzie ciekawe.
Ten film jest tak czarny, że za zbieranie bawełny dostał nagrodę w Alabamie.
Jaki zyciowy przegryw spasiony. Zeby wolac stara na ratunek, ktora defakto jest wieksza od niego nawet
korowiow777 napisał/a:
pierdolony spaślak pewno nie przepracował w życiu nawet jednej godziny a i tak ma auto o którym mogę tylko pomarzyć..
przestań się mazać to tylko Dodge Challenger 70k można dorwać !
Jakby się jego mama wyjebała, to byłby materiał jak zdychają we dwójkę. Obok siebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów