📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Tyler. napisał/a:
To nie szkoła tak działa a presja rodziców, to chore ze realizuje się własne niespełnione ambicie kosztem dzieci. Na studiach mam kilka takich skrzywdzony/skrzywionych osób, pojebani są na maksa przez to...
Jednak szkoła. Dzisiejsza szkoła polega na zapamiętaniu i tyle się liczy. Zrobisz ściągi albo się wykujesz na pamięć, dostaniesz 5 i myślisz, że zajebistość ocieka tobą. Jak masz na wszystko wyjebane i buntujesz się przeciwko systemowi, nawet ogarniając wszystko możesz liczyć na nie więcej niż 3
U nas się na to mówi osiemnaste urodziny.
Skubaniec ma dwa ja nie mam;/
oroboros, do której grupy się zaliczasz?
Shady_7 napisał/a:
Jak ja miałem na koniec liceum 2 z matmy to dostałem skuter i starzy wyprawili mi imprezę w restauracji na 80 osób
Nie no, to musiał być wielki sukces rodzinny "nasz syn przełamał złą passę i skończył średnią..." zatem i ja gratuluje!
No tacy nowobogaccy, a dają skuter..
Co za wiocha, nie dorobili się wcześniej, żeby go dać na komunię?
Nie spodziewałem się że mój prowokacyjny tekst odniesie taką popularność ale dziękuję wszystkim za miłe słowa o mnie i moich rodzicach...
Pierdolcie się
Pierdolcie się
@Shady_7
Jak ja zdałem poprawkę z matmy w pierwszej klasie liceum to usłyszałem od ojca , że jednak nie jestem niedorozwinięty...
Jak ja zdałem poprawkę z matmy w pierwszej klasie liceum to usłyszałem od ojca , że jednak nie jestem niedorozwinięty...
My super sweet 16 ?
@up
chyba tylko ty w swojej szkole specjalnej kończyłeś 16 mając ostatnią klasę liceum żartownisiu
chyba tylko ty w swojej szkole specjalnej kończyłeś 16 mając ostatnią klasę liceum żartownisiu
Shady_7 Twoi starzy uczcili to, ze nie musza Cie wysylac na studia - to by ich zrujnowalo dopiero...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów