📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
mam nadzieje, że kurwa już się spakowała...
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Jak ja miałem na koniec liceum 2 z matmy to dostałem skuter i starzy wyprawili mi imprezę w restauracji na 80 osób
To nie szkoła tak działa a presja rodziców, to chore ze realizuje się własne niespełnione ambicie kosztem dzieci. Na studiach mam kilka takich skrzywdzony/skrzywionych osób, pojebani są na maksa przez to...
Średnia 4,70 a języka ojczystego nie opanowała. Albo mamy tak powalony system edukacji, albo bardzo się napracowała polerując torpedy nauczycielom
Dałem piwo. Na pewno przyda jej się w domu dziecka. Może tam znormalnieje...
Shady_7 no nieźle. Nie ma to jak niedouczone banany chwalące się swoim zajebistym życiem za kasę rodziców. Mam nadzieję, że to nie na poważnie.
B.
Jak ja miałem na koniec liceum 2 z matmy to dostałem skuter i starzy wyprawili mi imprezę w restauracji na 80 osób
Twoi starzy to prawdziwi sadole, tak się cieszyć z czyjegoś nieszczęścia...
[Freud mode] Widzę tutaj poważne zaburzenia psychodynamiczne, na które nawet terapia behawioralna nie pomoże. Kompleks genialnego superdziecka u rodziców i syndrom rodzica-boga u dziecka. Zalecam psychotropy i blablabla...[Freud mode off]
Niech poczuje trochę wolności na studiach - to zmieni się w tanią dziwkę
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów