18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:45
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Riddler vs Czarnuszek - teraz popularne
Mamo, nie pij
H................g • 2016-02-13, 13:48
Taki tam wpis o mojej matce alkoholiczce

Alkohol obok amfetaminy jest najgorszym narkotykiem, bo nie tylko niszczy psychikę, ale i rodziny.

Tak jest w moim przypadku. Tak mam w domu alkoholika, a jest nim moja mama, która pije nawet 8 piw dziennie i nie raz widać, ze jest wstawiona. Mówiąc szczerze, gówno mnie obchodzi, że mama niszczy swój organizm, ale kurwa boli to, że mój najmłodszy brat będzie uważał piwo za coś normalnego. Nie zdziwię się, jeśli nie uda mi się go w przyszłości sprowadzić na normalną drogę i to kurewsko boli.
Nie zliczę ile było kłótni w domu z powodu tego jebanego piwa, te kłótnie ja wywoływałem, bo cholernie boli mnie to, że ona pije i niszczy nie tylko siebie, ale i rodzinę.
Wszystko się zaczęło od długów, które ojciec narobił i moja mama, nie wytrzymywała psychicznie i zaczęła pić, bo mówi, ze bez piwa skończyła by na sznurze. Dla mnie to gówno prawda i niestety ciężko jest mi jej współczuć, bo przez piwo nie potrafi być stanowcza, przez co bracia robią co chcą i nie raz ja muszę wkraczać do akcji, ale niestety nie jestem za dobrym autorytetem, wiec współczuję braciom. Czego współczuje? Tego, że muszą się wychowywać w tak patologicznej rodzinie, ojciec na szczęście za granicą robi, więc jest mniej kłótni o nic, ale i tak pozostaje kwestia długów i piwa.
Ja miałem to szczęście, że wychowywałem się, gdy rodzinka jeszcze w miarę normalna była, a teraz to tragedia. Mama z domu nie wychodzi, bo się boi ludzi, przez co najmłodszy brat siedzi cały czas w domu i jedyny kontakt z ludźmi ma w szkole. Wiem, że mógłbym to zmienić wychodząc z nim, ale nie umiem się zmusić, a po drugie jak chcę wyjść z jakimś z braci to mamuśka gada, ze zimno itp.
Jest cholernie przewrażliwiona, ale jak się ociepli na dworze, zacznę wychodzić z najmłodszym bratem by nie wyrósł z niego samotny maminsynek.

hacerking.blogspot.com/2015/01/mamo-nie-pi.html
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
enio22 2016-02-13, 16:54 6
Hacerking napisał/a:

Dzięki za życzenie, ale mimo wszystko daj piwo

Na matkę narzeka, a piwo to sam chce
Zgłoś
C................f 2016-02-13, 16:58
Pszeciesz karzdy expert wie, że najgorsza jest marihuanen - biaua śmierdź!
Zgłoś
H................g 2016-02-13, 17:21
Dzięki squ87, przejrzałe czy jest jakiś miting i trafiłem na jeden w środę, więc się wybiorę
Zgłoś
A-dmin 2016-02-13, 17:28
Czlowiekiu masz 25 lat, wez sie za robote jesli nie pracujesz i pokaz mlodzianom do czego mozna dojsc jesli sie chce. Kuzwa, odrobina ambicji i determinacji, a wszystko sie ulozy.
Zgłoś
K................h 2016-02-13, 17:51
A-dmin napisał/a:

Czlowiekiu masz 25 lat, wez sie za robote jesli nie pracujesz i pokaz mlodzianom do czego mozna dojsc jesli sie chce. Kuzwa, odrobina ambicji i determinacji, a wszystko sie ulozy.

No z takimi hasłami byłbym ostrożny tym bardziej, że w innym wątku autor tematu wspomniał o udarze, a to dość poważny stan kliniczny, z którym nawarstwiają się przecież problemy psychiczne na tle rodzinnym. Sam mam ojca alkoholika, dość dominującego i autorytarnego. Potrafi taki doprowadzić do stanu, w którym z jednej strony nie można porwać się na autonomię, bo całkowicie od siebie uzależni, a z drugiej mimo bezsilności wręcz trzeba, bo to toksyczne.
Zgłoś
corrado1111 2016-02-13, 18:17 1
Rok temu pochowałem Matkę, zapiła się na śmierć. Cała rodzina próbowała Ją ratować, nic to nie dało. Współczuję ale wiele się z tym zrobić nie da.
Zgłoś
Hubertus999 2016-02-13, 18:47 5
To jest sadol a nie grupa wsparcia :/
Zgłoś
jadowita20 2016-02-13, 18:49 5
Co to kurwa zlot fanów monaru??? Hacering żebrzesz piwa jak anka żetony na Su. Każdy ma przejebane w życiu nie tylko ty człowieku!
Zgłoś
emperorzbigniew 2016-02-13, 19:11
Ja przestałem po wielu latach pić i mam nadzieję, że uda się w tym stanie pozostać.
Da się z tego gówna wyjść, ale raczej nie samemu.
Zgłoś
H................g 2016-02-13, 19:15 1
A-dmin napisał/a:

Wierz mi, że chcę się wziąć za robotę, ale mam małe szanse, bo jestem w małym mieście, do tego mam wade serca, uszkodzony słuch przez lekarzy, teraz miałem dwa udary, zawał oraz operację i dopiero wracam do swojej sprawności

Jeśli chcesz się dowiedzieć o tych udarach, zawali i operacji przeczytaj sobie to

hacerking.blogspot.com/2015/12/o-dziwo-przezyem.html

oraz

hacerking.blogspot.com/2016/01/to-jest-juz-koniec-bo.html

To jest aż tak chujowe, że chcę się wyżalić i przy okazji pomóc matce?
To od razu przestaję być sadolem?
Zgłoś
K................o 2016-02-13, 19:25
Masz piwo ode mnie
Zgłoś
H................g 2016-02-13, 19:28
Jeszcze kilka piw i ludzie zaczną mnie wyzywać od pizd, bo szukam pomocy u was
Zgłoś
jakuzapk 2016-02-13, 21:44
Jeśłi jest jak mówisz to powinieneś to zgłosić służbom.
Twoja matka jak widać nie nadaje się już do wychowywania dzieci.
Zgłoś
H................g 2016-02-13, 21:59
I mam oddać jej dzieci opiece? Już wolę by z nią byli
Zgłoś
jakuzapk 2016-02-13, 22:01
Hacerking napisał/a:

I mam oddać jej dzieci opiece? Już wolę by z nią byli

Teoretycznie w opiece bedzie im lepiej, w praktyce niekoniecznie.
szczerze to powiem ze przynajmniej te dzieci nie wyrosną na "no life" w opiece a z matka to moze wyrosnac duza patologia...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem