No i nie upilnowała bąbelka głupia suka i jeszcze lamentuje wniebogłosy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ale policji będzie jak mantrę powtarzać że to wina motopizdy, bo za szybko jechał.
Dlatego dzieci trzeba przykuwać łańcuchem za nogę, takim maksymalnie dwumetrowym.
Na szczęście dziecko otrzymało natychmiastową i fachową pomoc medyczną
Afrykańska autostrada to nie plac zabaw. Matka będzie płacić za uszkodzenia pizdocykla.
~_Yarko_ napisał/a:
Dlatego dzieci trzeba przykuwać łańcuchem za nogę, takim maksymalnie dwumetrowym.
na aliexpress widziałem takie
_Yarko_ napisał/a:
Jeszcze lepiej trzymać w kojcu...
...a najlepiej to w beczce na polu za domem
Pierdolony przyciął długą z automatu. Dopiero po chwili ogarnął, że sprzęt zostawił, że przecież motorowerkiem w młodego przyjebał, a nie kolanem, łajza jebana, zamotana jak tampon w piździe.
A gdzieś kiedyś czytałem że dziecko na tym etapie rozwoju ma giętkie czy elastyczne kości więc nic sobie pewnie nie złamał gorzej z wewnętrznymi obrażeniami???
Jebniecie na raz be hamowania bąbelek w środku zmienił się w kotlet mielony ..
Powinna jeszcze nim począsać, żeby szybciej usną… co za tępa dzida.
mazga50 napisał/a:
A niewinnego motocyklisty to już nikt do cyca nie przytuli?
"Niewinny motocyklista"- zajebisty oksymoron
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów