Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba być nieprzeciętnie pierdolniętym, żeby trzymać węża w domu.
Może kiedyś będziesz trzymać własną żmiję w domu
Biorę takiego węża, i nie ściągam, tylko ściskam go wolną ręką aż się rozjebie i rozleją się flaki.
Tylko żebyś prześcieradła nie zabrudził.
Ścisnąć takie bydle...masz ty pojęcie kurwa...
Tylko żebyś prześcieradła nie zabrudził.
Ścisnąć takie bydle...masz ty pojęcie kurwa...
Codziennie jak wstaje rano i musze sie odlac to sciskam takiego bydlaka, tylko twardego bo budze sie obok fajnych dupeczek zazwyczaj, a nie jakies miekkie gowno zawiazane na starej babie.
Przetarl bym wolna reka jak szmuli po lechtaczce az by skora zeszla i na pokrowiec do telefonu pejsatego skurwysyna.
Trzeba być nieprzeciętnie pierdolniętym, żeby trzymać węża w domu.
Zwierzę jak każde inne, trzeba przede wszystkim myśleć, sam miałem parę węży w swoim życiu i żaden nie zrobił mi krzywdy, raz próbował pyton królewski bo był też głodny i skończyło się na obitym pysku po przywalił w szybę :/ niektórzy mają też pająki, ptaszniki nie jadowite nawet jakby chciały nie zrobią ci krzywdy. Zachowaj określenie pierdolnięty na inne grupy ludzi
Zwierzę jak każde inne, trzeba przede wszystkim myśleć, sam miałem parę węży w swoim życiu i żaden nie zrobił mi krzywdy, raz próbował pyton królewski bo był też głodny i skończyło się na obitym pysku po przywalił w szybę :/ niektórzy mają też pająki, ptaszniki nie jadowite nawet jakby chciały nie zrobią ci krzywdy. Zachowaj określenie pierdolnięty na inne grupy ludzi
no właśnie. Typ to jakaś pizda chyba. Zwierze jest zwierze i trzeba hodować tak jak tego wymaga. Miałem w życiu węże, ptaszniki, psy, rybki, skorupiaki, mięczaki, żółwie,kota nawet raz, skorpiony, myszy czy owady różne. Jeden chuj co masz, tylko rób to z głową i poprawnie. Chuj go powinno boleć co ktoś sobie w ramach rozsądku hoduje.
Wąż: a w porządku, siedze se w akwarium i takie tam.
Trzeba być nieprzeciętnie pie**olniętym, żeby trzymać węża w domu.[/quote
Brak mi słów. Serio? gorzej jest trzymać takie stworzenie jak ciebie (szkoda mi twoich rodziców).
Chyba był bardzo głodny.
Nie tyle głodny co baba pewnie wcześniej dotykała jakieś futerkowce albo inną karmę i się wąż skusił.
W życiu takiego ch*ja bym nie trzymał w domu. Macie zakończenie filmu?
W sensie ... wytrysk na jej głupi ryj?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów