📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trzeba być nieprzeciętnie pierdolniętym, żeby trzymać węża w domu.
Było mu wykręcić rękę
eryk-antykleryk napisał/a:
Było mu wykręcić rękę
Ty głupi, ty.
Wystarczyło wężowi na nogę nadepnąć i by odpuścił
A to ten waz nie slyszal, ze ja to boli?
W życiu takiego chuja bym nie trzymał w domu. Macie zakończenie filmu?
No gdyby nie pomoc to materiał na harda by był jak znalazł .Dzieciaka by pewnie wpierniczył lajtem . Ogólnie wąż dłuższy niż metr może być już niebezpieczny dla człowieka .
Podziwiam Ją inna by piszczała, krzyczała, płakała a jej się leje krew z ręki i jak gdyby nigdy nic
zapierdolił bym to łopatą a nie karmił. Chyba że hoduje na buty to ok.
gufer napisał/a:
No gdyby nie pomoc to materiał na harda by był jak znalazł .Dzieciaka by pewnie wpierniczył lajtem . Ogólnie wąż dłuższy niż metr może być już niebezpieczny dla człowieka .
No kurwa z pewnością znawco. Zbożówki dorastają do 2 metrów, także według ciebie pewnie są w stanie wpierdolić dorosłego człowieka?xD
Pewnie to nie pierwszy raz skoro nie spanikowała
Następne hobby zrujnowane przez lamusiarstwo. Jak jesteś ciotą, która nie potrafi własnej ręki zgiąć w łokciu, to nie bierz się za zabawe ze zwierzętami, chyba, że mają cię ruchać.
Biorę takiego węża, i nie ściągam, tylko ściskam go wolną ręką aż się rozjebie i rozleją się flaki.
Biorę takiego węża, i nie ściągam, tylko ściskam go wolną ręką aż się rozjebie i rozleją się flaki.
dennissliwa napisał/a:
Podziwiam Ją inna by piszczała, krzyczała, płakała a jej się leje krew z ręki i jak gdyby nigdy nic
Jej się co miesiąc leje krew i nie drze pizdy z tego powodu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów