Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mamusia i dzidziuś
Dekster • 2025-02-03, 9:08
00:00
-00:18

Sam z przyjemnością zlałbym się na jej doje
Zmieniono 1 razy Zgłoś
Rezik 2025-02-03, 13:36 4
Czasami mam mindfucka czy nie poj🤬em stron i czy to aby nie jest kwejk lub jakieś inne gówno.

podpis użytkownika

Check this riff! It's fucking tasty!
Zgłoś
elim 2025-02-03, 14:20
Uroki macierzyństwa, zdarza się też że jak jest chłopczyk to może na rodzica nasikać, nawet do ust...
Zgłoś
tomboy7 2025-02-03, 14:33
Rezik napisał/a:

Czasami mam mindfucka czy nie poj🤬em stron i czy to aby nie jest kwejk lub jakieś inne gówno.

To zostań na kwejku gdzie twoje miejsce.
Mówi to człowiek który dodał 2 tematy: Adbustera i jakieś pedalskie sztuczki swojego chłopaka z kartami
Zgłoś
Wiewór 2025-02-03, 14:39
Mama pewnie tez wypluwa

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Rezik 2025-02-03, 14:39 4
tomboy7 napisał/a:

To zostań na kwejku gdzie twoje miejsce.
Mówi to człowiek który dodał 2 tematy: Adbustera i jakieś pedalskie sztuczki swojego chłopaka z kartami

Zawsze mnie rozp🤬ala ta bucowatość niektórych z was. Nie ważne co napisać, zawsze znajdzie się frajer który zaserwuje "ciętą riposte" tego typu. Jak ja sadola zaczynałem przeglądać to ty jeszcze na gówno papu mówiłeś gayboyu7. Sęk w tym że dawny sadol a dzisiejszy sadol to dwa różne światy, na szczęście zdarzają się jeszcze treści godne uwagi, ale niektóre cioty jak Ty próbują to zmienić. Idź oglądać bobasy i kociaki na kwejka pedale.

podpis użytkownika

Zgłoś
tomboy7 2025-02-03, 14:54 4
Rezik napisał/a:

Zawsze mnie rozp🤬ala ta bucowatość niektórych z was. Nie ważne co napisać, zawsze znajdzie się frajer który zaserwuje "ciętą riposte" tego typu. Jak ja sadola zaczynałem przeglądać to ty jeszcze na gówno papu mówiłeś gayboyu7. Sęk w tym że dawny sadol a dzisiejszy sadol to dwa różne światy, na szczęście zdarzają się jeszcze treści godne uwagi, ale niektóre cioty jak Ty próbują to zmienić. Idź oglądać bobasy i kociaki na kwejka pedale.

Ty właśnie pokazujesz swoimi wrzutami jaki kiedyś był sadol.

Masz k🤬a łajzo obsrana tematy podobne do tego sprzed kilku czy kilkunastu lat:

sadistic.pl/zabawa-z-dzieckiem-vt356571.htm

sadistic.pl/slodki-bobasek-vt455003.htm

sadistic.pl/jaki-uroczy-bobas-vt392807.htm

sadistic.pl/tak-sie-smial-ze-az-sie-vt77456.htm

i tam jakoś nie skamlałeś jak p🤬da bo bobasek. Po prostu p🤬lisz jak potłuczony - wrzucił adbustera i swojego chłoptasia z kartami i j🤬y ma czelność mówić o materiałach na sadolu. Dław się c🤬jem melepeto.
Zgłoś
Mikolaj1 2025-02-03, 14:59 1
Komentarz pod filmem żałosny.. stulejarz przegrany..
Zgłoś
Rezik 2025-02-03, 15:00 2
tomboy7 napisał/a:

Ty właśnie pokazujesz swoimi wrzutami jaki kiedyś był sadol.
Masz k🤬a łajzo obsrana tematy podobne do tego sprzed kilku czy kilkunastu lat:
i tam jakoś nie skamlałeś jak p🤬da bo bobasek. Po prostu p🤬lisz jak potłuczony - wrzucił adbustera i swojego chłoptasia z kartami i j🤬y ma czelność mówić o materiałach na sadolu. Dław się c🤬jem melepeto.

Dawno się tak nie uśmiałem pedale tak jak teraz z tych twoich wypocin. Linki które tu podałeś świadczą tylko o podobnych ciotach do Ciebie co sabotują sadola od dawna. Nie wdaje się w dalsza dyskusje bo szkoda na to mojego czasu i energii szczeniaku. Ha tfu!

podpis użytkownika

Zgłoś
seeed71 2025-02-03, 15:03
Jak w tym filmie MiB, urodził się kosmita i rzygał na murzyna 😆
Zgłoś
Polak_mały 2025-02-03, 15:04 2
Wróćcie dzieci na tiktoka i tam się podniecajcie takimi zj🤬ymi filmami
Zgłoś
tomboy7 2025-02-03, 15:06
Rezik napisał/a:

Dawno się tak nie uśmiałem pedale tak jak teraz z tych twoich wypocin. Linki które tu podałeś świadczą tylko o podobnych ciotach do Ciebie co sabotują sadola od dawna. Nie wdaje się w dalsza dyskusje bo szkoda na to mojego czasu i energii szczeniaku. Ha tfu!

Jak chcesz się pośmiać z największej cioty sadola
KLIKNIJ TUTAJ i zobacz jak pedał sabotuje od dawna. Ssij pałkę frajerze.
Zgłoś
213213 2025-02-03, 15:17 2
Sławomir1313 napisał/a:

abstrah🤬jąc od rzygania mlekiem przez niemowlaki, to robienie takiego larma telewizorem i do tego migające jak pop🤬lone ekrany powinny byc karalne tak samo jak picie alkoholu w ciazy czy palenie szlugów przy małych dzieciach

ekrany od urodzenia to przej🤬y temat, zgoda, ale gdzie ty k🤬a masz karalne picie alkoholu w ciąży, czy palenie szlugów przy dzieciach? gdzie ty mieszkasz

a filme wygląda na frajerska ustawkę instagramowego pustaka. Gówniak pewnie po każdym żarciu rzyga jak poj🤬y, więc uznała, że to nagra i wrzuci, dzięki czemu zdobędzie uwagę randomów z internetu, co jest dziś cenniejsze od złota.
Zgłoś
Sławomir1313 2025-02-03, 15:27 1
213213 napisał/a:

ekrany od urodzenia to przej🤬y temat, zgoda, ale gdzie ty k🤬a masz karalne picie alkoholu w ciąży, czy palenie szlugów przy dzieciach? gdzie ty mieszkasz
a filme wygląda na frajerska ustawkę instagramowego pustaka. Gówniak pewnie po każdym żarciu rzyga jak poj🤬y, więc uznała, że to nagra i wrzuci, dzięki czemu zdobędzie uwagę randomów z internetu, co jest dziś cenniejsze od złota.

k🤬a, spawdzilem, nie jest karalne, choć wydaje się, że ostracyzm społeczny przy obu zachowaniach jest dość mocny, za to przy >>puszczaniu dzieciom bajek od maleńkości to już c🤬j, pacz jak się dobrze bawi<<
Zgłoś
DeLux 2025-02-03, 15:28
metyoo napisał/a:

doje? przecież nawet jak na karmiącą matkę to cycki bez szału

Może proszkiem z wodą karmi bo szkoda jej sutów
Zgłoś
Olakicia 2025-02-03, 15:35
Mikolaj1 napisał/a:

Komentarz pod filmem żałosny.. stulejarz przegrany..

To samo pomyślałam. Typowa stuleja, co o spuszczaniu się na czyjekolwiek cyce, może jedynie pomarzyć💩
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie