Jak bum cyk cyk młody wyrośnie na zdrowego i zrównoważonego mężczyznę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ejdzbikej napisał/a:
up: co nie zmienia faktu ze za Twoj komentarz powinno ci sie atencyja kurwo i zjebie genetyczny skaakc po tej pustej glowie dopoki nie bylo by co zniej zbierac
O, empatyczny i dobroduszny Seba wyklęty. Dualizm moralny zawsze charakteryzował takie słabe i proste jednostki jak Ty.
Gizmolka napisał/a:
Zajebiste. Szkoda, że moje dzieci już za duże na to.
To zrób sobie nowe i tak pewnie nudzi ci się w kuchni
Świetna lekcja dla gnojka. To że coś wygląda ładnie i uroczo, nie znaczy, że na zawsze takie pozostanie i że nie ugryzie, zaatakuje, wkurwi się. Brawa dla matki!
MówięPrawdę napisał/a:
Barushka
W sumie takie wpisy powinny być ścigane z urzędu. Prowo czy nie, powinno się karać prewencyjnie
Orwell się w grobie przewraca...
Batiushka napisał/a:
O, empatyczny i dobroduszny Seba wyklęty. Dualizm moralny zawsze charakteryzował takie słabe i proste jednostki jak Ty.
Dawaj Batiushka, jedziesz z sebastianami wyklętymi poprawnie politycznymi. Daj znaka jak będziesz miał tę curke
Widać, że Orwella to za dobrze nie zrozumiałeś. Ale tłumaczę już tylko ten mój post, bo bym się rozpisał. A więc. Karć powinno się za takie posty(czyli jest czyn), aby zapobiec poważniejszym patologiom (prewencja). Widać, że z głową Ci nie halo, więc od razu powinno się ciebie wygarnąć za koment i przebadać, ukarać aby zapobiec ewentualnym zboczeniem. A nie czekać aż coś już zrobisz poważniejszego, bo będzie za późno. I wiem ze to pewnie trolling, ale na tyle słaby, że kara nie zaszkodziłaby chociaż za bycie spaczonym sucharam.
Ps. Nie wszystko kretyńskie czego nie rozumiesz. A nawet pewnie większość nie
Ps. Nie wszystko kretyńskie czego nie rozumiesz. A nawet pewnie większość nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów