z naszego rodzimego podworka
z naszego rodzimego podworka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i nikt tych zbiórek nie weryfikował?
Jak mi na nogę dawaliście to musiałem przedstawić kurwa całą dokumentację medyczną i zeskanować ok 50 stron papieru aby mi zaakceptowali wiarygodność zrzutki a tutaj nikt się kurwa nie zagłębiał czemu dziecko nie ma dokumentacji?
Twierdza, że sprawdzali
siepomaga.pl/julka-bajura/poprzednie-zbiorki/zBtoQ8
A tutaj zdjęcia dziewczynki. lukow24.pl/wiadomosci/choroba-obdziera-julke-zywcem-ze-skory/SDRAUMHBl...
Jak mi na nogę dawaliście to musiałem przedstawić kurwa całą dokumentację medyczną i zeskanować ok 50 stron papieru aby mi zaakceptowali wiarygodność zrzutki a tutaj nikt się kurwa nie zagłębiał czemu dziecko nie ma dokumentacji?
Z tego co dziś w przelocie usłyszałem w mediach to matka lekarzom mówiła, że te wszystkie uszkodzenia są spowodowane chorobą, a lekarze przykład kiwali, że tak jest. Tak więc, może i papier na to miała...
Z tego co dziś w przelocie usłyszałem w mediach to matka lekarzom mówiła, że te wszystkie uszkodzenia są spowodowane chorobą, a lekarze potwierdzali, że tak jest. Tak więc, może i papier na to miała...
Ja bym się przyjrzał tym lekarzom, którzy generowali tą dokumentacje. Możliwe że skurwiele brali działkę z tych zbiórek
Przecież matka nie trafi w nagrodę do sanatorium, tylko do miejsca, gdzie na wejściu musisz powiedzieć za siedzisz. I z doniesień medialnych powszechnie wiadomo, że akurat za takie coś chyba dużo lepiej byłoby dla niej powiesić się zawczasu.
Swoją drogą, to ten gówniak jest jakiś upośledzony, że się nie poskarżył komuś sam, że się stara nad nim znęca od dłuższego czasu? Ze zdjęć wynika, że to już jest ten wiek, gdzie dzieciak komunikuje ludziom z dalszego otoczenia, np babci, czy pani w szkole, że np. tatuś mu włazi do wanny i rucha go w dupe, a on tego nie lubi, albo że mu mamusia wstrzykuje coś w mordę i ryj po tym strasznie piecze...
Nie mógł autor posta od razu wrzucić zdjęcia mordy poszkodowanej gówniary?
Swoją drogą, to ten gówniak jest jakiś upośledzony, że się nie poskarżył komuś sam, że się stara nad nim znęca od dłuższego czasu? Ze zdjęć wynika, że to już jest ten wiek, gdzie dzieciak komunikuje ludziom z dalszego otoczenia, np babci, czy pani w szkole, że np. tatuś mu włazi do wanny i rucha go w dupe, a on tego nie lubi, albo że mu mamusia wstrzykuje coś w mordę i ryj po tym strasznie piecze...
Wiesz co, wystarczy ,że ładnie ubierzesz te zastrzyki w słowa. I dzieciak jest nie świadomy, a to że boli potem ciężko skojarzyć że to z zastrzyków. I tak koło się zamyka bo matka powie ,że te zastrzyki są od tej choroby...
Wiesz co, wystarczy ,że ładnie ubierzesz te zastrzyki w słowa. I dzieciak jest nie świadomy, a to że boli potem ciężko skojarzyć że to z zastrzyków. I tak koło się zamyka bo matka powie ,że te zastrzyki są od tej choroby...
To samo chciałem napisać. To tylko dziecko. Jak matka powie, że robi coś dla jego dobra a to potem choroba a ona dalej ją leczy i koło się zamyka. Dziecko to nie jest dorosły aby skojarzyło takie rzeczy. TO jest kurwa matka, dla dziecka które ma tylko samotna matkę to zasadniczo jedyna rodzina.
Mamuśka jebana patologia zamknąć kurwę do końca życia w kryminale
I utrzymywać ją? A niby z jakiej racji? Zerwać skórę z tej kurwy i zrobić bębenek. Bez skóry niech spierdala, jak nie będzie chciała spierdalać, posypać solą.
Mamuśka jebana patologia zamknąć kurwę do końca życia w kryminale
Odjebać, taniej wyjdzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów