📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A jak by to cygańska mama biła swoje cygańskie dziecko to jak byście zareagowali?;>
zamiast nagrywać i walić gruchę trzeba było zajebać cegłą głupią sukę ....
No jak się nie denerwować? Takie filmiki powinny lądować na hardzie, stworzyć oddzielny dział "patologia" i tam je ładować. Nie każdy chce takie kurwiszony oglądać.
Nie przesadzaj, dzieciak i tak już srogi wpierdol dostał.
panwpolo napisał/a:
Nie ma to jak nagrywać zamiast pomóc.
Nie przesadzaj, dzieciak i tak już srogi wpierdol dostał.
przez pierwsze 30sek dobre wychowanie ale później to już znęcanie naćpanej suki
Rozumiem ze przeciwnicy aborcji w tym temacie sie nie ujawnia, poniewaz w swietle tej sytuacji ich najmocniejsze argumenty wypadlyby nadzwyczaj slabo.
jestem przeciwnikiem aborcji. Hitch, jesteś gorszy niż ta ciapata ku$wa. ona tylko bije, a ty byś chciał zabijać... a co byś powiedział, gdyby matka tak cię napierdalała? chciałbyś aborcji na sobie?
Mały skurwysyn będzie twardym zawodnikiem
@gzy
może matka wiedziała, że jest pierdolnięta i chciała usunąć ale to wbrew prawu więc urodziła i teraz dzieciaka męczy za kare ... tak bardzo wykłada w prawo...
Kobieta powinna mieć opcję aborcji jeżeli chce i gówno innym do tego. A tutaj jest już normalny człowieczek i ma życie przejebane ;/
może matka wiedziała, że jest pierdolnięta i chciała usunąć ale to wbrew prawu więc urodziła i teraz dzieciaka męczy za kare ... tak bardzo wykłada w prawo...
Kobieta powinna mieć opcję aborcji jeżeli chce i gówno innym do tego. A tutaj jest już normalny człowieczek i ma życie przejebane ;/
Takie miejsce... kamerę na statyw i nic tylko ćwiczyć swoje umiejętności snajperskie.
Życzę tej Szmacie żęby ja zgwałciło stado Muslimów, Scięli głowę i nasrali do szyji !!!
Siędzą tu same sadole ale cieszy mnie fakt że większość z was ma jeszcze ludzkie odruchy i potępia takie Szmatławce!!
Siędzą tu same sadole ale cieszy mnie fakt że większość z was ma jeszcze ludzkie odruchy i potępia takie Szmatławce!!
Kiedyś znalazłem się w podobnej sytuacji, ok 20 letnia matka biła swojego synka, miał gdzieś 2,5 roku. Podchodząc do niej miałem dobre intencje i chciałem z nią na spokojnie porozmawiać ale jak zobaczyłem jej wymalowaną i wykolczykowaną mordę ręka sama sie zerwała i przypierdoliłem jej dwa proste tak że krwią się zalała. Mało tego pojawił się jej chłopaś (ok 37 stopni w słońcu, dresy, bluza z hq i czapka wpierdolka) nie zdążył się słowem odezwać a też mu przyjebałem. Wszystko nagrywał mój brat, kiedy przyjechała policja nagranie zostało pokazane i ode mnie zostały spisane tylko zeznania. Matka i jej boj zostali zaprani na komendę, a chłopczykiem zajęło się pogotowie opiekuńcze. Na koniec zdążyłem polecieć do sklepu i kupić mu czekoladę na drogę. Takie zachowania trzeba tępić co do jednego, nie wachajcie sie pierdolnąć jak widzicie kiedy ktoś znęca się nad taką bezbronną istotą, nóż w kieszeni się otwiera patrząc na takie zachowania, oby ta suka zdychała w męczarniach jak najdłużej.
Baby to jebane zwierzęta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów