uciąć łapy to mało, jebane cygany
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sqrwiałe ciapate chujstwo lęgnie się to na potęgę i finał taki jak widać...O Adi wróć i zrób z tym porządek !!
Jak staniesz przed murem chińskim to też chuja zobaczysz, co za berta pierdolona, brudas , spaśnięty i obrzydliwy w dodatku , jak patrzę na cyganów, rumunów i murzynów piaskowych to bym kurwa te całe plemie jebane wpierdolił na jakiś stadion, puścił bombę i niech w pizdu zdychają ...
Jeszcze trochę rządzenia przez Tuska i wszyscy będziemy tak musieli kraść żeby przeżyć.
Głupich nie sieją. Jak koło mnie stanie cygan, momentalnie łapię się za torbę i pilnuję dobytku, a nie radośnie prowadzę z nim konwersację.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
polak-cygan. tak samo kradnie
w sklepach zamiast znaczków, żeby nie wchodzić z psami powinien być, taki z zakazem cyganów i innych sku****łych złodziei!
Tak, i już widzę jak jadę sobie powiedzmy do Niemiec, chcę wejść do sklepu a tam ochroniarz: Cygani i Polacy - NEIN
@Nexures Rozumiem porównać tendencje do kradzieży. To mamy wspólnego. Ale tak po całości? Wstydź się człowieku...
je*ana cyganeria..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów