dostawa gratis
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Biedne te "czosnkowe", ciagle musza prowadzic wojne, zeby zyc w pokoju.
co to kurwa petardą świderkiem chcieli wysadzić jeepa ?
powinno pierdolnac i w ramach wybuchu moglibysmy ogladac osiedle z lotu ptaka
rados90 napisał/a:
co to kurwa petardą świderkiem chcieli wysadzić jeepa ?
To ta "policja" rzuciła granat, głąbie..
Co to za chujowy player? W chromie którego używam na codzień nie mam w filmikach paska postępu i nie mogę przewijać/pauzować etc. Muszę używać IE. Ma ktoś podobnie?
Złota zasada w Polsce - jak coś działa to trzeba to zmienić i to spierdolić...
donszymon napisał/a:
Co to za chujowy player? W chromie którego używam na codzień nie mam w filmikach paska postępu i nie mogę przewijać/pauzować etc. Muszę używać IE. Ma ktoś podobnie?
Bo chujowy jest chrom i chuj mu w srom
a potem znowu bedzie o biednych przesladowanych zydkach, wlasnie widac...
donszymon napisał/a:
Może zaktualizuj Chroma bo u mnie wszystko śmiga jak trzeba...
awesomescreenshot.com/0251nswbc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów