📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
to się kurwa nie dzieje
Sadole nie dajcie sobie wmówić że tak wyglądają przeciętni reprezentanci homo... ludzie z filmiku to margines, mniejszość w mniejszości. Większość homosiów niczym się nie wyróżnia, macie ich wśród znajomych i rodziny.
Nie promujmy na tym portalu pedalstwa !
Może i się powtórzę ale.. patrząc na takich ludzi mam zamiar wysłać sms o treści POMAGAM. Chociaż nie.. za chuja bym im nie pomógł. Jeszcze ta ekspresja czytania z kartki no kurwa... jak bezmózgie zombi co im wtłoczono jakiś shit do bani , oni się jeszcze do tego shitu upodobnili i proszę oto co wyszło! Gdzie ja żyję...
Do gazu!
to już wiadomo,którą armię wyslac na pierwszą linię frontu na wypadek wojny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów