Kanał AWE me postanowił wypuścić nową serię filmów, w której to łączą kilka znanych broni w jedną. Najpierw na warsztat wzięli szpony Wolverine'a i batarangi Batmana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Kanał AWE me postanowił wypuścić nową serię filmów, w której to łączą kilka znanych broni w jedną. Najpierw na warsztat wzięli szpony Wolverine'a i batarangi Batmana.
dali je by do testowania komus z umiejetnosciami a nie tej krzywo uderzajacej cipie
zamiast niszczyc buteki z piciem daliby na blat murzyna, ciapaka czy cos
chyba przeuczyli to, że te wolverinowe i batmanowe szpony wysuwały się i chowały
słabe, lepsze bym zrobił
fajna zajawka, chętnie bym sie z nimi zakumplował i czegoś poduczył
Widzę, że jeszcze nikt nie komentował nic na temat Krakowa. Dziwne...
Zawsze śmieszą mnie te "testy" z którymi poradziłby sobie lepiej przeciętny nóż kuchenny.
emkalion napisał/a:
Widzę, że jeszcze nikt nie komentował nic na temat Krakowa. Dziwne...
W Krakowie nożownicy lepsze robią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów