Facet ratował ludzi, a pała z prewencji mandat za przeklinanie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
taki stary a taki niewychowany, dobrze ze sa jeszcze policjanci ktorzy cenia kulture i wyrafinowany jezyk, precz z prostactwem !
Christopher Paolini
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ludzi ratują, emocje są, człowiek nie panuje nad słowami, ale co tam... Mandat wystawię.
No tak i własnie na takie osoby jak ten wystawiajacy mandat mówi się " Psy " a na normalne zachowujęce się jak człowiek odpuszczajace itp policja .
To był zwykły szczeniak
To był zwykły szczeniak
To ja po meczu B klasy bym chyba kurwa się nie wypłacić z barbórki nawet.
Podczas wystawiania mandatu wystepuje pouczenie o mozliwosci nie przyjmowania go.
Kiedyś miałem taką sytuację, że pały przyjechały lodówą i nam zaczęły wmawiać o drugiej w nocy, że znaki po pijaku przekręcamy. Kiedy powiedziałem, że nie wiemy nic o żadnych znakach, nagle jeden psiarz powiedział: "W chuja sobie lecicie?!". Jednak kiedy zapytałem drugiego krawężnika czy za przeklinanie w miejscu publicznym należy się jakiś mandat to zamknął pizde i już się więcej nie odzywał...
Sratata Według pana wsiowego wyglądało to tak: "Heniek kurwa szybko dawaj lewarek bo facetowi nogę przycięło" "Hola proszę pana, tak się nie wyrażamy, nu nu, 100 zł kary i wpis do dzienniczka uwag". Prawdopodobnie przyjechała policja a ten cały podkręcony rzucił wiązankę w stronę pałarza a później płacz przed kamerami.
Człowiek robi dobry uczynek i mu się jeszcze dostaje - w tym kraju (a szczególnie jeżeli mowa o policji) to klasyk...
Tacy ludzie jak ten facet powinni być nagradzani, no ale przecież gdzie w tym byłby nieodzowny absurd...?
Pewnie jakby na środku skrzyżowania w Polszy wylądowali kosmici z lekiem na wszystkie choroby też by dostali mandat.
Tacy ludzie jak ten facet powinni być nagradzani, no ale przecież gdzie w tym byłby nieodzowny absurd...?
Pewnie jakby na środku skrzyżowania w Polszy wylądowali kosmici z lekiem na wszystkie choroby też by dostali mandat.
ja pierdole co za kraj,,,, mandaty wystawiaja wtedy kiedy nie trzeba ..
to jest kurwa żart, no bo kurwa nie powinno istnieć takie skurwysyństwo
Lepiej walczyć o coś niż żyć bez celu
sadze ze spokojnie moglby go nie przyjac, o ile chcialo mu sie do sadu jechac.
mysle ze sedzia anulowalby biorac pod uwage okolicznosci, a gdyby byl kumaty dalby zjebe policjantom co tez sie zdarza
mysle ze sedzia anulowalby biorac pod uwage okolicznosci, a gdyby byl kumaty dalby zjebe policjantom co tez sie zdarza
a ja sadze, ze jestescie ociemniali i nie slyszeliscie wersji policjanta. Ja wiem, ze moda, zeby napieprzac na sluzby. Ale moze przez chwile przemknie wam mysl, ze koles nie 'przeklnal' tylko rzucal kurwami, co moglo utrudniac akcje ratownicza? I moze dostal wczesniej upomnienie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów