18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
metalhead1 2014-02-05, 0:59 1
Na prawdę nie widzicie o co chodzi?
Niby wszystko pięknie, że takie wzruszające itp. Oczywiście, jakoś trzeba zamaskować prawdziwe intencje.
Tak na prawdę chodzi o ZWRÓCENIE uwagi na wystawę. Dalej mi się nie che pisać. Jak się zastanowicie dojdziecie do tych samych wniosków.
Zgłoś
Kutarate-Miszcz 2014-02-05, 1:08 1
Ciekawe jak by się ruchało tą w zielonych spodniach? Tak mnie to zaintrygowało że chyba se zwale
Zgłoś
Chicago 2014-02-05, 1:18
Ej, link nie działa
Zgłoś
gumini 2014-02-05, 1:56
To dla tych ludzi jest uciążliwe, ale po pewnym czasie przestaje być już przykre i zaczynają żyć po swojemu. Opowiadał sąsiad jak w sanatorium podczas dancingu wywijali ludzie na wózkach: co chwilę ktoś na wózku zaliczył glebę, a wtedy szybko wsiadał na "rydwan" i w szalonym tańcu znów za chwilę wpierniczył się wózkiem w innego. Radości i uciechy ich nie było końca. Ilości zbliżeń z podłogą też.

P.S. Żeby nie było ofiar w pełnosprawnych to gdy zwykli ludzie "szli na jednego" to tamci mieli dla siebie parkiet. Dirty dancing to przy tym ponoć wyglądało jak Krakowiaczek przedszkolaków.
Zgłoś
avadak 2014-02-05, 9:23
Who is perfect? Na pewno nie oni...
Zgłoś
tigerqaz 2014-02-05, 10:53
Inicjatywa i wykonanie naprawdę godna piwa.

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
lordbehemoth 2014-02-05, 10:55 1
Propagowanie kalectwa i ułomności ??? Już dużo czasu nam nie zostało, więc cieszmy się jeszcze póki możemy i śmiejmy się bo niebawem to my zdrowi normalni będziemy się wstydzić wychodzić na ulicę bo będziemy wysmiewani, że nie mamy żadnych deformacji ułomnosci bo już jesteśmy, antysemitami rasistami homfobami itd. spychani coraz to niżej, coraz bardziej prześladowani za naszą normalność !!!! każdy oczekuje od nas tylko tolerancji a pozniej jebia nas w dupe-niech sie pierdola !!!!!!! przepraszam za błędy w pisowni ale się wkurwiłem i na szybko poszło.
Zgłoś
Taumantis 2014-02-05, 11:11 3
"dziękuję mamo, że piłaś podczasz ciąży, oraz że nie dokonałaś aborcji"

Faceta bez nogi mi szkoda, ale reszta... nosz kurwa nazwijcie mnie znieczulicą, ale ludziom brakuje jakiegoś drapieżnika, który by wpierdalał na ulicach najwolniejszego, najgłupszego, najsłabszego. Sam bym może i był zjedzony... ale chociaż mój gatunek by przetrwał....

translator taumantis'a
#ziemniak# - wypi***alaj
#malina# - Ch ci w D
#rzeżączka# - Twoja stara to K
Zgłoś
Kutarate-Miszcz 2014-02-05, 15:20
Taumantis napisał/a:

"dziękuję mamo, że piłaś podczasz ciąży, oraz że nie dokonałaś aborcji"

Faceta bez nogi mi szkoda, ale reszta... nosz kurwa nazwijcie mnie znieczulicą, ale ludziom brakuje jakiegoś drapieżnika, który by wpierdalał na ulicach najwolniejszego, najgłupszego, najsłabszego. Sam bym może i był zjedzony... ale chociaż mój gatunek by przetrwał....

Typowy faszysta i zwolennik eugeniki! ...Piwo
Zgłoś
razdwatrzy90 2014-02-05, 15:37 2
Fajna byłaby akcja, w której robiliby manekiny także ze zwykłych ludzi. Manekiny sklepowe nie przypominają żadnego normalnego człowieka, służą tylko temu, by ciuchy na nich dobrze wyglądały.
Zgłoś
trebor2709 2014-02-05, 15:46
Każde życie trzeba szanować,ale najważniejsze żeby było białe.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów