📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ludzie to ludzie.
Nie przeszkadza mi brak czegoś czy karłowatość albo inne choroby.
Ludzi to ludzie.
W odróżnieniu od ciapatych: sadistic.pl/egzekucja-mlodego-chlopaka-vt267222.htm
Nie przeszkadza mi brak czegoś czy karłowatość albo inne choroby.
Ludzi to ludzie.
W odróżnieniu od ciapatych: sadistic.pl/egzekucja-mlodego-chlopaka-vt267222.htm
Fejk!! Poznałem po tym że stara zakazała mu bawic sie ogniem.
szpila_forever napisał/a:
I am.
Zacytuje z "Chojraka"
I tacy ludzie są bardziej szczęśliwsi niż reszta społeczeństwa. Każdy widzi u siebie jakieś wady czy to jest nadwaga, czy pryszcze. Oni na życie patrzą inaczej niż wszyscy. Dopiero po stracie zdrowia człowiek docenia co miał. Jedni rodzą się już niepełnosprawni ale to nie znaczy, że są od razu skreślani ze społeczeństwa.
Podziwiam takich ludzi. Najbardziej mnie boli jak jakiś zwyrol śmieje się z takich osób... mam ochotę podbiec i przyjebać delikwentowi. Te osoby nie chcą współczucia tylko tego by traktowano ich normalnie.
Podziwiam takich ludzi. Najbardziej mnie boli jak jakiś zwyrol śmieje się z takich osób... mam ochotę podbiec i przyjebać delikwentowi. Te osoby nie chcą współczucia tylko tego by traktowano ich normalnie.
Często pomagam przy organizowaniu imprez z udziałem osób niepełnosprawnych, dbamy o ich bezpieczenstwo. Ci ludzie są najbardziej pozytywnymi osobami jakie spotkałem. Wielki szacunek i wielkie brawa dla nich za to kim są, jak potrafią cieszyć się ze swoich osiągnięć i jak uśmiechem pomagają zarażać innych! Ukłon z mojej strony.
I co, że niby mam się wzruszyć? Dawaj linka do innego filmiku z tą poskręcaną karlicą, jeżeli wiesz co mam na myśli.
Niemcy jednak się cywilizują. Przed wojną takimi palili w piecach, a teraz proszę - modeli z nich robią.
Nie no chlopaki, az sie zalogowalem!
Mam dziadka bez nogi, patrze jak boryka sie ze swoimi problemami juz od ladnych kilkunastu lat. Szczerze plakalem, dla mnie marzeniem jest zobaczyc dziadka kiedykolwiek z noga w pelni swoich mozliwosci, usmiechnietego, zapierdalajacego po browara w podskokach (bylem za maly).
Moge sobie jedynie wyobrazic co przezywaja tacy ludzie.
Przykre ale prawdziwe, Amen.
Mam dziadka bez nogi, patrze jak boryka sie ze swoimi problemami juz od ladnych kilkunastu lat. Szczerze plakalem, dla mnie marzeniem jest zobaczyc dziadka kiedykolwiek z noga w pelni swoich mozliwosci, usmiechnietego, zapierdalajacego po browara w podskokach (bylem za maly).
Moge sobie jedynie wyobrazic co przezywaja tacy ludzie.
Przykre ale prawdziwe, Amen.
Pewnie im zapłacili, żeby zamienić manekiny z wystaw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów