Nie ma to jak drift w powietrzu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:23
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
ROZLEGULUJĘ WASZE ZAWORY
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pamiętam to orkan emma luty marzec 2008 dobrze ze mam chate od zawietrznej to otwarłem sobie okno i patrzylem jak wiaterek zapierdala ponad 150 km/h a w budynku naprzeciwko różne przedmioty wypierdalaly okna
Tego Airbusa w tym momencie pilotowała 24 letnia blondynka. Była drugim pilotem, uratowała 135 osób.
rufi napisał/a:
uratowała 135 osób.
Aj tam, sama się ratowała, a pasażerowie przy okazji się załapali.
Co wy wtym widzicie to ja niewiem ! to się nazywa crosswind landing a nie jakiś drift i jest to normalne! przez 1:05 oglądałem durny filmik co koleś nie wylądował za pierwszym razem! Super jaki suchar!
myśle że ten orkan Emma napeirdalał w styczniu 2007, okło 20 stycznia
A pilot to mistrzostwo no i duuuuużo szcześcia w tym było
A pilot to mistrzostwo no i duuuuużo szcześcia w tym było
no i kto powie ze blondynka nie wie jak poslugiwac sie dżojstikiem ??
Kinsaj napisał/a:
Co wy wtym widzicie to ja niewiem ! to się nazywa crosswind landing a nie jakiś drift i jest to normalne! przez 1:05 oglądałem durny filmik co koleś nie wylądował za pierwszym razem! Super jaki suchar!
Dobrze ze sa eksperci którzy zawsze oświecą.
A skoro był taki durny to po pierwszych sekundach trzeba było wyłaczyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów