No może oprócz tego Trumpa bo moim skromnym zdaniem jest chamem i idiotą.
No może oprócz tego Trumpa bo moim skromnym zdaniem jest chamem i idiotą.
typowy skromny wyborca LGBTQ
Fuck lefties!!!
Niejeden Janusz też się dorobił a klasy i inteligencji raczej nie można mu przypisać. W dodatku on tylko rozmnożył odziedziczony majątek posiadając już nazwisko i kontakty. Z pewnością ma zmysł do interesów ale jebał pies takiego chama
Przecież wśród republikanów jest mnóstwo zajebistych inteligentnych polityków o których bym złego słowa nie powiedział i widział ich na fotelu prezydenta USA. Po prostu nie Trump. Kapujecie?
Z pewnością niejeden janusz się dorobił 4.5 Miliarda dollarów ... tak pewnie są i tacy Janusze ... pewnie znasz wielu bo ja nie zabardzo.
Co do odziedziczonego majątku do od ojca pożyczył 1 million dolców a teraz jest 4.5 milliarda.
Do jego najwiekszych sukcesów jest kupno dwóch różnych hoteli w cenie każdy około 1 milliona dolców i sprzedanie ich pozniej jeden za około
150 milionów $ i drugi za 500 millionów $ . Za odcinki The Apprentice zarabiał 1 million za odcinek co daje w sumie 186 odcinków i tylez milionów .... taki to juz Janusz biznesu.
Ale tak jak mówiłes pewnie reptilianie mu pomogli albo UFO i tak to się potoczyło. Wszsytko zostało ustawione.
Fuck lefties!!!Czytanie ze zrozumieniem: Napisałem, że ma zmysł do interesów. Cała twoja wypowiedź jest o kwotach, które zarobił. Jeśli dla Ciebie fortuna równa się inteligencja to ok. Z pewnością są ludzie, którzy są bogaci ale nie można nazwać ich inteligentnymi. Aby się wzbogacić potrzebne są m.in. takie cechy charakteru jak przedsiębiorczość, wytrwałość, spryt/cwaniactwo i dużo szczęścia oraz brak skrupułów. Z pewnością są również ludzie inteligentni, którzy się nie dorobili majątku.
Majątek=inteligencja. Dobre sobie