Zalecam obejrzeć całość. Film pokazujący w jaki sposób można dać sobą manipulować.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dajcie lepiej nazwe nutki z 0:50
ktoś powie, że filmik zajebisty i że nigdy nie da się zrobić w chuja, a potem wychodzi i głosuje na Słońce Peru ;D
@User34
Jak miał wywiad z "tefałenem" to pewnie jest żydem, masonem, UB-kiem itd., co?
Swoją drogą to zabawne jak wielu ludzi uważa, że nie daje się manipulować, bo nie wierzy tvn i 'sitwie' tuska, a łykają wszystko co mówią ich przeciwnicy t.j. gazeta polska, rm, czy pis i jego odłamy.
Swoją drogą to zabawne jak wielu ludzi uważa, że nie daje się manipulować, bo nie wierzy tvn i 'sitwie' tuska, a łykają wszystko co mówią ich przeciwnicy t.j. gazeta polska, rm, czy pis i jego odłamy.
1:57 Będzie bolało przy odrywaniu
Sposób na naiwnych: powiedzieć im "nie bądźcie naiwni, oni was robią w chXXX". Potem można im sprzedać każdy idiotyzm. Tak robią tutejsi napinacze wstawiając bzdury z niezależnej tv, "Gazety Polskiej" i innych kłamliwych szmatławców.
prof. Matolewicz napisał/a:
@User34
Nom,uśmiałem się w chuj
Sivy121 napisał/a:
Odkryl hameryke
Wow niesamowity jesteś nie dałeś się zmanipulować. Reszta, która dała Ci piwka widze też "światła" i "obeznana". Szkoda że nie było tego widać na wyborach
Doprawdy telewizja manipuluje opinią publiczną!? Ja pierdolę! Koleś jest geniuszem...
Polscy kibice są tak przedstawiani od dawna. Banda Uruk Hai niosąca zniszczenie, a tak na prawdę, to może 10 takich się znajdzie.
Chłopski filozof...
Manipulacja działa w obydwie strony.A jeśli chodzi o bohaterów filmu to najbardziej bawi mnie nazwanie przez nich wszystkich myślących inaczej "lemingami". To ciekawe bo sami są zapatrzeni w wodza Pisu i szamana z radia i dają się prowadzić jak lemingi.
Heh, jak orkowie darli ryja "pojmać niziołków" to tylko ja wyobraziłam sobie Kaczyńskiego?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów