Zalecam obejrzeć całość. Film pokazujący w jaki sposób można dać sobą manipulować.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś było takie fajne zdjęci z wojny chyba w Iraku przedstawione z 3 punktów widzenia.
Jeśli chciał pokazać manipulację mediów na przykładzie marszu "Obudź się Polsko", to wystarczyło przytoczyć relację z tvn-u
Sivy121 napisał/a:
Odkryl hameryke
A Twój komentarz jest tak błyskotliwy, wręcz genialny, że aż postawie Ci wirtualne piwo...
Co do tego marszu "Obudź się Polsko", to jest w chuj zabawne widzieć przedstawicieli związków zawodowych, polityków i innych pasożytów prowadzących naiwnych ludzi w imię walki o wolność zwykłego obywatela, gdyż to ta sama hołota i jej koledzy z mass mediów oraz wiejskiej tą wolność odebrali..
Pater patriae napisał/a:
A Twój komentarz jest tak błyskotliwy, wręcz genialny, że aż postawie Ci wirtualne piwo...
Co do tego marszu "Obudź się Polsko", to jest w chuj zabawne widzieć przedstawicieli związków zawodowych, polityków i innych pasożytów prowadzących naiwnych ludzi w imię walki o wolność zwykłego obywatela, gdyż to ta sama hołota i jej koledzy z mass mediów oraz wiejskiej tą wolność odebrali..
Naprawde nie musiales . Co do manipulacji mediow osobiscie nie ogladam wiadomosci bo telewizja potrafi ludzia jebac w glowie.
siedzi w volvo s60...
wolałem go jak biegał w stroju spidermana, vloger z niego kiepski
wolałem go jak biegał w stroju spidermana, vloger z niego kiepski
Dobrze chłopaczyna rozprawia. Media wysysają nasze szare komórki, wtłaczają swoje różowe, bądź czarne światy, tylko po to żebyśmy zatracili istotę swojego bytu, myślenie... asertywność... własne zdanie... Niedługo będziemy drugą Ameryką, wielki TV i transmisja komend z szeregów władzy. Zombie umysłowi. Rozmawiałem z przeciętnym amerykańcem o wojnie w Afganistanie. Jego zdaniem jest zajebiście słuszna, potrzebna, zabijać terrorystów i koniec, kropka, klapki na uszach, oczach. Omamiony pioneczek. Tylko po to, aby podczas wyborów zaznaczyć odpowiedniego wasala.
Ci ludzie są pełni nadzieji że usuną ze stołka Donalda. A Kaczyński ogłasza kto zostanie premierem, tak jakby to już było pewne, ale my mamy asy w rękawie
Jakoś źle mu z oczy patrzy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów