Jakie są "pranki" każdy doskonale wie, lecz ten film jest prawdziwym eksperymentem. Udowadnia, że wystarczy pokazać kamerę oraz karty i powiedzieć że jest się magikiem, by obcy ludzie wykonywali każde Twoje polecenie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie oglądałem do końca ale zakładam że nie wyjebał żadnej z tych panienek więc chuj a nie każde twoje polecenie...
ci jutuberzy to potomstwo PO, idę o zakład, robieni ze ślubnych dzieci PISu... większej spierdoliny nie mogę sobie wyobrazić, no chyba, że tusk byłby czarny, a kaczka ciapaty
kaelem napisał/a:
ci jutuberzy to potomstwo PO, idę o zakład, robieni ze ślubnych dzieci PISu... większej spierdoliny nie mogę sobie wyobrazić, no chyba, że tusk byłby czarny, a kaczka ciapaty
no może nie wszyscy, bo Ravgor, Wapniak i BartekUSA jeszcze trzymają dosyć wysoki poziom
EUROPEJCZYK napisał/a:
no może nie wszyscy, bo Ravgor, Wapniak i BartekUSA jeszcze trzymają dosyć wysoki poziom
A Wapniak nie jest za Korwinem?, widziałem jak pokazuje przy Komorowskim napis na dłoni "JKM".
sadystycznymirek napisał/a:
A Wapniak nie jest za Korwinem?, widziałem jak pokazuje przy Komorowskim napis na dłoni "JKM".
a to chuj, cofam suba jesli to prawda, dzięki za info - sprawdze
Jest gównem nie eksperymentem, chyba eksperymentów nie widzieliście, zawracanie dupy ludziom, w nagrodę się należy w mordę a nie piwo.
Dlaczego tam są tylko babki? Bo tylko one są na tyle głupie, żeby się zeszmacić za parę chwil przed kamerą.... i wierzyć w takie pierdolły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów