drżyjcie kobiety - zbliza sie moment, w ktorym kazdy mezczyzna bedzie wiedzial co naprawde macie na mysli mowiac, ze idziecie na pare godzin do kosmetyczki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mysle ze wiekszosc tutaj zebrany wie bez tego "cuda" kiedy kobieta mowiac tak mowi nie ...
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
@up i jebnąć z kija czasem.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
z kija w morde?? YEAH!!
a na chuj mi taki translator i tak mam to w dupie co one mówią
Przydałoby się takie cacko
15 latkowie wypowiadają się na temat kobiet, korzystając ze stereotypu który sadistic podtrzymuje. Gdyby nie ta strona inaczej byście twierdzili, ale tkwicie w tym myśleniu, bo wtedy utożsamiacie się z wielce sadystyczną społecznością tej strony. Było milion żartów o "mudżynach" o kobietach przyrośniętych do kuchni pewnie z 2 miliony. Pytanie: co teraz wymyślicie, żeby kolejny temat dobrego żartu przejadł się każdemu? Film dobry ale lepszy byłby 2 miechy temu.
kiedy wejdzie do sprzedaży w Polsce?
15 latkowie wypowiadają się na temat kobiet, korzystając ze stereotypu który sadistic podtrzymuje. Gdyby nie ta strona inaczej byście twierdzili, ale tkwicie w tym myśleniu, bo wtedy utożsamiacie się z wielce sadystyczną społecznością tej strony. Było milion żartów o "mudżynach" o kobietach przyrośniętych do kuchni pewnie z 2 miliony. Pytanie: co teraz wymyślicie, żeby kolejny temat dobrego żartu przejadł się każdemu? Film dobry ale lepszy byłby 2 miechy temu.
Masz rację. Mam dokładnie tyle lat ile opisujesz, ale tak na serio inaczej się zachowuję na sadisticu, a inaczej w szkole, na dworze. W normalnym życiu mam szacunek do kobiet. I zazwyczaj ja z czegoś rezygnuję, by one to miały. Albo coś robię dla nich. Z murzynami nie mam kontaktu, ale jakoś ich nie lubię. Na forum często palnę jakąś głupotę, jak tę powyżej, a ludzie dają piwa W normalnym życiu raczej nie jestem taki, choć często mam głupie docinki i chamskie żarty, lecz kumple się nie obrażają, tylko z nich śmieją i później mi znów coś próbują dociąć i tak w kółko Pozdrawiam i życzę większego zrozumienia dla gimnazjalistów i większego szacunku dla innych ludzi, jak i kobiet tak mężczyzn, murzynów itp.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
co to za nuta w tle?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów