Konkretne argumenty.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Konkretne argumenty.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
petru23 napisał/a:
Ostatni kop do piachu. Zerwane kręgi szyjne.
To dobrze, takie kombo dwa w jednym, ale co z tego skoro na jednego czarnucha rodzi się już pięciu nowych
on mówi
respect my daughter, bitch
czy raczej
respect ma daughter bitch
??
bo niby obie wersje pasują...
czy raczej
??
Sandvinik napisał/a:
on mówi
czy raczej
??
Czarnuch mów "disrespect my daughter again, bitch". Czarnuch chyba chce, żeby kolo leżący na ziemi (też czarnuch?) znów potraktował jego córeczkę jak szmatę.
To to już podlega pod usiłowanie zabójstwa
0700zglossie napisał/a:
To to już podlega pod usiłowanie zabójstwa
Po ostatnim kopie to już nie było usiłowanie tylko dokonanie, no chyba że jakimś cudem tylko wózek inwalidzki do końca życia
chuj wie, jak się szmata prowadziła i czy typ na glebie był winny. Niedawno w Polsce była podobna akcja, chłopak nie zabrał dziewczyny na randkę i imprezę., wiec ta go oskarżyła o gwałt Jedno jest pewne 3 razy większy typ w ekipie kumpli, napierdala leżącego smarka. To dowodzi jednego, dla tej zwierzyny nie ma świętości i honoru. powinno sie ich wszystkich spakować na statek i odesłać do Afryki. A w połowie drogi zatopić.
Raczej na śmierć nie zasługiwał ale kto wie co zrobił . Tak bym powiedział jak by był biały a tak jebać go
pomnik mu, a co
Jak czarny czarnego zabije to nie morderstwo tylko kultura wy nietolerancyjne murzynofoby !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów