Włączyłem dziś wiadomości i naszła mnie taka myśl - chcą z olimpiady wyrzucić zapasy, ale przynajmniej z maratonem powracają do korzeni - po przebiegnięciu 42 kilometrów biegacze umierają.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobre
Ale i tak pewnie ponad połowa nie zrozumie
Biec 42 kilometry, żeby rozjebała Cię bomba. Allah akbary są bardziej sadystyczni niż myślałem.
Podpowiedź : Wybuchy w Bostonie
a mówią, że sport to zdrowie.
Bardzo kurwa śmieszne. Żeby Ci autorze bomba pod nogami wybuchła.
@Jack
ból dupy srogi, usiądź wygodnie, i się rozluźnij bo spięty jesteś jak rozporek
ból dupy srogi, usiądź wygodnie, i się rozluźnij bo spięty jesteś jak rozporek
kustoszpan napisał/a:
Dobre
Och, z pewnością, nie każdy jest tak solidnie obeznany z historią jak ty, wielki profesorze. Kurwa, to jest wiedza, pamiętać takie wydarzenie, o którym wspomina się co roku podczas maratonu, a w szkole chyba z 3 razy się to wałkowało [wojny peloponeskie]. Maestro.
@Policeman
idź do gimbazy i się zapytaj o to, odpowie pewnie 1 na 100, to będzie ten który jest gnębiony przez całą klasę za to że ma czelność się uczyć lepiej od nich...
idź do gimbazy i się zapytaj o to, odpowie pewnie 1 na 100, to będzie ten który jest gnębiony przez całą klasę za to że ma czelność się uczyć lepiej od nich...
Terrorist win.
@Policeman
Sorry, ale co mają wojny peloponeskie do bitwy pod Maratonem?
Sorry, ale co mają wojny peloponeskie do bitwy pod Maratonem?
Nie można się śmiać z takich rzeczy, tam był ranny muzułmanin!
W każdym razie tak mówił Mariusz Max Kolonko Mogliby wysadzić całą ciapatą zarazę zgodnie z planem Ground Zero Ocean i byłoby po problemie. A jakby jakieś kozojeby zostały w innych krajach, to znałyby swoje miejsce w szeregu.
W każdym razie tak mówił Mariusz Max Kolonko Mogliby wysadzić całą ciapatą zarazę zgodnie z planem Ground Zero Ocean i byłoby po problemie. A jakby jakieś kozojeby zostały w innych krajach, to znałyby swoje miejsce w szeregu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów