18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
grabi84 2011-03-24, 12:30 4
operator kazał mu biegnąć po trawie bo zlewał się z asfaltrm
Zgłoś
bzykman 2011-03-24, 13:14
na bank w polsce xD

[ Komentarz dodany przez: Linekk: 2011-03-24, 13:16 ]
Iks de
Zgłoś
Dzwoneczek 2011-03-24, 13:35
Pierwszy raz widzę film takiej jakości na Sadolu - masz piwo.
Zgłoś
JaxTeller 2011-03-24, 14:06 1
asfalt wchłonął asfalt ! ;o
Zgłoś
extremes 2011-03-24, 14:58 4
Osoby które postawiły piwo, macie nasrane w głowach? toż to jest fejk, że niechcie chuj. obadajcie z jaką lekkością biega w wodzie, też tak ktoś z Was umie? Aż kurwa mnie rozrywa jak takie zjeby mogą dawać piwa, szok kurwa...
Zgłoś
S................n 2011-03-24, 15:13 1
ja tam dałem piwko za robocizne przy kompie z tym filmikiem, nie wiem jak reszta...
Zgłoś
cjo 2011-03-24, 15:37 2
@extremes

kurwa, dzieki zes mnie oswiecil !
Zgłoś
kavka 2011-03-24, 15:40 1
extremes napisał/a:

Osoby które postawiły piwo, macie nasrane w głowach? toż to jest fejk, że niechcie chuj. obadajcie z jaką lekkością biega w wodzie, też tak ktoś z Was umie? Aż kurwa mnie rozrywa jak takie zjeby mogą dawać piwa, szok kurwa...

By zdać sobie sprawę, że jest to fejk, wystarczy zwrócić uwagę na to, że w pewnym momencie motocykl z tyłu zaczyna jakby płynąć i ot cała magia... daje piwo za dobry fejk, mam nadzieje extremes, że z żalu pęknie ci dupa

kavka
Zgłoś
extremes 2011-03-24, 16:12
@Kavka: ryj mi pękł.

@cjo: To po chuja takie noby dają kurwa piwo za dobry fejk? dobry fejk to taki, który nie daje po sobie poznać, że jest w pzidu jebanym fejkiem. Takie gówno powinno trafić na youtube, nie na sadola.
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2011-03-24, 17:03 3
extremes napisał/a:

Widzę, że kapitan zawsze czujny.

Zgłoś
marca90 2011-03-24, 20:18
Poza tym pod sam koniec widac w kałuzy że dalej biegnie ! Ale i tak dobry filmik
Zgłoś
Bazyliano 2011-03-24, 22:23
Obejrzałem filmik, pomyślałem "asfalt wszedł w asfalt" szczęsliwy że wymyśliłem cos tak smiesznego nie mysląc odrazu sie zalogowalem i jak sie okazało moje poczucie humoru jest na poziomie Karola S. Moje życie leglo w gruzach... Ide obejrzec familiade na poprawe humoru.
Zgłoś
skurczybyk1990 2011-03-25, 0:50
foto moto

Smoke weed every day
Zgłoś
Lipa1992 2011-03-25, 15:46
extremes napisał/a:

Dobrze że to napisałeś myślałem że to nie ściema
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów