📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Pierwszy raz widzę film takiej jakości na Sadolu - masz piwo.
Osoby które postawiły piwo, macie nasrane w głowach? toż to jest fejk, że niechcie chuj. obadajcie z jaką lekkością biega w wodzie, też tak ktoś z Was umie? Aż kurwa mnie rozrywa jak takie zjeby mogą dawać piwa, szok kurwa...
ja tam dałem piwko za robocizne przy kompie z tym filmikiem, nie wiem jak reszta...
extremes napisał/a:
Osoby które postawiły piwo, macie nasrane w głowach? toż to jest fejk, że niechcie chuj. obadajcie z jaką lekkością biega w wodzie, też tak ktoś z Was umie? Aż kurwa mnie rozrywa jak takie zjeby mogą dawać piwa, szok kurwa...
By zdać sobie sprawę, że jest to fejk, wystarczy zwrócić uwagę na to, że w pewnym momencie motocykl z tyłu zaczyna jakby płynąć i ot cała magia... daje piwo za dobry fejk, mam nadzieje extremes, że z żalu pęknie ci dupa
@cjo: To po chuja takie noby dają kurwa piwo za dobry fejk? dobry fejk to taki, który nie daje po sobie poznać, że jest w pzidu jebanym fejkiem. Takie gówno powinno trafić na youtube, nie na sadola.
extremes napisał/a:
Widzę, że kapitan zawsze czujny.
Poza tym pod sam koniec widac w kałuzy że dalej biegnie ! Ale i tak dobry filmik
Obejrzałem filmik, pomyślałem "asfalt wszedł w asfalt" szczęsliwy że wymyśliłem cos tak smiesznego nie mysląc odrazu sie zalogowalem i jak sie okazało moje poczucie humoru jest na poziomie Karola S. Moje życie leglo w gruzach... Ide obejrzec familiade na poprawe humoru.
foto moto
Dobrze że to napisałeś myślałem że to nie ściema
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów