18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Maratus volans - pawi pająk
zsakuł • 2013-05-22, 19:49
Maratus volans to pająk, który potrafi zakurwić w densa. Może nie na densflorze ale na trzeźwo w przeciwieństwie do wielu "tancerzy" potrafi. Jak to w życiu bywa jeśli już tańczyć to zawsze po coś. W tym wypadku chodzi o samice. Partner tańcuje a panienka jak wpadnie w trans to pozwala się pukać. Jak nie wpadnie, to samiec musi spierdzielać gdyż, głupia baba zaczyna go atakować. W sumie to nie dziwne, że musi nadrabiać przed partnerką bo cały pająk ma tylko ok. 5mm długości.

Więcej filmów na YT /user/Peacockspiderman
wiki (po angielsku): en.wikipedia.org/wiki/Maratus
dailymail (po angielsku) dailymail.co.uk/sciencetech/article-2263955/Peacock-spiders-Maratus-vo...

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
maxvolumePL 2013-05-22, 19:59 2
Dobry jest Ale znam lepszego tancerza:

Zgłoś
K................a 2013-05-22, 20:20 2
Look at my shiny, colorful ass, bitch. Yeaaah, woooo.
Zgłoś
Max Ibuprom 2013-05-22, 21:20
Jak widze robocika który wykonuje taki "program" to mam nieodparte wrażenie że cos co go stworzyło puszcza oko do obserwatora...

Jak taki ester egg w grze komputerowej....
Zgłoś
Yasiu99 2013-05-22, 21:44 1
Czytam ten twój opis i tak myślę... Pijany, a może wstrzykiwał maryhuanem. Daj namiary na dilera. Chyba że taki specyficzny.
Zgłoś
Duszek Okruszek 2013-05-22, 22:49
Hmmm dzięki za ciekawy materiał . Chcę takiego jednego :c !
Zgłoś
GhostScarface 2013-05-22, 23:02
M.jackson smooth mooves biatch!!!

Talk Shit Get Hit
Zgłoś
B................r 2013-05-22, 23:19
klapkiem chuja
Zgłoś
Missiek1906 2013-05-22, 23:29 12
Ja tam sie nie pierdole
Zgłoś
Svenlee 2013-05-23, 1:09 1
"A panienka jak wpadnie w trans to da się pukać" mistrz
Zgłoś
k................z 2013-05-23, 1:16 41
skakuny to chyba najbarziej zadziwiające z pająków
tutaj filmik z kuzynem M. Volans z rodziny Salticidae

Zgłoś
the_satyr 2013-05-23, 1:17 10
Cytat:

Maratus volans to pająk, który potrafi zakurwić w densa. Może nie na densflorze ale na trzeźwo w przeciwieństwie do wielu "tancerzy" potrafi. Jak to w życiu bywa jeśli już tańczyć to zawsze po coś. W tym wypadku chodzi o samice. Partner tańcuje a panienka jak wpadnie w trans to pozwala się pukać. Jak nie wpadnie, to samiec musi spierdzielać gdyż, głupia baba zaczyna go atakować. W sumie to nie dziwne, że musi nadrabiać przed partnerką bo cały pająk ma tylko ok. 5mm długości

Za profesjonalne podejście do sprawy i opis prosto z BBC - Science & Nature zawsze piwko.
Sir David Attenborough byłby dumny.
Zgłoś
hejcior 2013-05-23, 1:23
@up
Dokładnie to samo miałem napisać.
Dodam tylko, że zajebiście spasowana muzyczka w 1szym filmiku. Browar leci!

Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!
Zgłoś
astmuus 2013-05-23, 1:38 31
Opis mocny, zasłużone piwo leci .

Statystyki mówią wyraźnie: jedna na trzy feministki jest równie głupia co pozostałe dwie, więc nie mogą robić tego samego co mężczyźni.
Zgłoś
pkh 2013-05-23, 1:51
Ej to dobra muza jest
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów