📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
murzyn w 19 sekundzie drugiego filmu zdecydowanie miel ochotę zajebać te auto
I każde miejsce parkingowe twoje.
ciężar pojazdu można oszacować w tej scenie 01:30
B. Hicks
ciężar pojazdu można oszacować w tej scenie 01:30
na drugim filmie jest fajne porównanie z hummerem
hmmm aż się chce tym autem wpierdolić do centrum handlowego w rosji/hinach pisząc do mam na myśli dosłownie
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
hehe. Ruscy mają większy rozmach:) tapicerka z PENISA WIELORYBA i najdroższa na świecie wóda w bagażniku... i wiele innych extrasów
tylko 5 mln pln:)
tylko 5 mln pln:)
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów