Jakiś czas temu wrzuciłem tutaj nagranie Martela z konkursu Queen Extravaganza. Większość uważała to nagranie za fake albo podrasowane komputerowo. Teraz macie wykonanie live podczas trasy koncertowej w USA.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ej, pulpetów nie zostawiajcie, tez potrafia śpiewać. Śliczny ma głosik, a te usteczka!
Jakimże bezsensem jest podniecanie się że ktoś zmałpował innego artystę. Z pewnością w najbliższym otoczeniu każdego z was są dziesiątki osób świetnie technicznie potrafiących śpiewać czy grać, ale nie w odtwórstwie rzecz! Dlatego wszystkie te gwiazdy idolów, mastbidemjuzik, x-fucktor itp kończą jak kończą. Bo wykonanie czegoś co już istnieje to żadna sztuka, sztuką jest stworzyć coś własnego!
FM nie był gejem tylko biseksualistą, a to jest różnica.
A słyszałem że to nie forum muzyczne... Do usunięcia.
Jak moderatorzy potrzebni to trzepią na hardzie
Jak moderatorzy potrzebni to trzepią na hardzie
steku napisał/a:
FM nie był gejem tylko biseksualistą, a to jest różnica.
Straszna różnica. Tak naprawdę dymał wszystko co mu nie uciekło na drzewo . Zapłacił za to bardzo wysoką cenę ale z drugiej strony można go zrozumieć bo kto w latach 80-tych przejmował się AIDS. Miał kasę i się bawił tak jak lubił.
Zresztą sam mówił - "Żyłem pełnia życia i jeżeli jutro umrę - pieprzyć to. Polecam "Biografię definitywną"
Szkoda, że za takie gówna nie można dać anty-piwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów