Held w finale turnieju Lightweight BELLATORA ( 1szy europejczyk w historii) walka finałowa odbędzie sie 14.12.2012 a przeciwnikiem będzie Dave Jansen.
Held w finale turnieju Lightweight BELLATORA ( 1szy europejczyk w historii) walka finałowa odbędzie sie 14.12.2012 a przeciwnikiem będzie Dave Jansen.
który jest który?
1) 0:08 odpowiedź, jak nie rozumiesz cofnij się do podstawówki;
2) skoro w półfinale wygrał koleś w czarnych spodenkach, a w finale będzie pojedynek Held vs Dave Jansen. , to kto wygrał w oglądanym półfinale?
1) 0:08 odpowiedź, jak nie rozumiesz cofnij się do podstawówki;
2) skoro w półfinale wygrał koleś w czarnych spodenkach, a w finale będzie pojedynek Held vs Dave Jansen. , to kto wygrał w oglądanym półfinale?
może nie oglądałem z dźwiękiem...
zadałem proste pytanie i liczyłem na konkretną odpowiedź, a nie pierdolenie jakiegoś frustrata, które nie jest ani śmieszne ani trafne.
może nie oglądałem z dźwiękiem...
To znaczy, że w ogóle nie oglądałeś. Pewnie napiszesz, że nawet nie oglądałeś do końca, albo nie czytałeś podpisu pod filmem.
10:03, skoro nie masz dźwięku, to mam nadzieję, że chociaż literki ci się wyświetlą i będziesz potrafił je przeczytać.
Frustrat? Tak, bo zawsze mnie to wkurza, że ktoś potrafi być tak leniwy.
nie jest ani śmieszne ani trafne.
Z pewnością jest trafne. Bo jakoś nie ogarnąłeś filmu kompletnie.
Dźwięk + napisy + komentarz pod filmem, czyli jeszcze za mało info aby pomyśleć?
"Nie może pić alkoholu ale może złamać Ci nogę" (pisane z pamięci, nie spinać się)
Marcin to straszna kuna, poprawi stójkę i przyszłość należy do niego
To znaczy, że w ogóle nie oglądałeś. Pewnie napiszesz, że nawet nie oglądałeś do końca, albo nie czytałeś podpisu pod filmem.
10:03, skoro nie masz dźwięku, to mam nadzieję, że chociaż literki ci się wyświetlą i będziesz potrafił je przeczytać.
Frustrat? Tak, bo zawsze mnie to wkurza, że ktoś potrafi być tak leniwy.
Z pewnością jest trafne. Bo jakoś nie ogarnąłeś filmu kompletnie.
Dźwięk + napisy + komentarz pod filmem, czyli jeszcze za mało info aby pomyśleć?
Dawno nie widziałem TAKIEGO debila jak ty. Gość pisał koment o 10, wiesz, większość ludzi jest w pracy i ja też przeglądam sadola bez dźwięku, ale co ty możesz o tym wiedzieć, pewnie żyjesz na rencie babci, więc proszę zrozum ludzi pracujących. Może zaczął oglądać filmik i zastanawiał się który jest który, więc zapytał. ZANIM napisał komentarz NIE BYŁO żadnego wyjaśniającego, dopiero po jego pytaniu pojawiło się info. To nawet logiczne, zastanów się, nie mógł wiedzieć jaka będzie odpowiedź na jego pytanie, jeśli go jeszcze nie zadał, a zadał je, bo nie wiedział.
Można przydzielić ci tytuł największego idioty tego portalu roku 2012, ale poczekajmy, jeszcze trochę czasu do końca roku, ale jak dla mnie jesteś faworytem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów