📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
jak chce to potrafi, zagrał bardzo dobry mecz ale niestety koledzy nie podołali
Zawodowy koszykarz potrafi zrobić wsad... no kurwa łał....
Oczywiście większość komentarzy od profesjonalnych koszykarzy, którzy potrafią lepiej. Już nie uwzględniając jaki tam macie zasięg, to spróbujcie kiedyś zrobić wsada grając z jakąkolwiek drużyną na poziomie ( nie mówiąc już że to NBA ). Wtedy pewnie jednak powiecie, że to nie takie chop siup
up kosze jest zawieszony na 3,05 wiec 90% osob nie doskoczy do obreczy, a zeby zrobic wsad trzeba jakies 30 cm ponad nia skoczyc. A jak na orliku obnizalismy kosz to bez problemowo sie robie takie sztuczki, nawet przy praktycznie zerowych umiejetnosciach
up no tylko właśnie, teraz wliczmy, że trzeba mieć zasięg przynajmniej ok. 3,30 cm ( tak po siatkarsku ), jakieś umiejętności, żeby umieć znaleźć się w dobrym miejscu i złapać chociaz piłkę. No i wspomnijmy, że w międzyczasie nasz polisz hamer staranował tak na oko 100-120 kg murzyna
z moim wzrostem kurdupla z Egiptu 172cm co najwyżej tej obręczy dotknę palcami, przy dobrym wyskoku...
Ale ich wydymali klasycznym Pick&Roll
@lukaszq15
Jeżeli obrona jest do dupy, to można się tak bawić. Z dobrą obroną nie zrobisz tak łatwo paki.
@lukaszq15
Jeżeli obrona jest do dupy, to można się tak bawić. Z dobrą obroną nie zrobisz tak łatwo paki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów