po gali KSW
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
kurwy używa jako przecinka....rozrzutny
o hejtach dobrze powiedział browar za to
ja go nie trawie- wygląda jak klaun w cyrku
a od Le Bannera to by dostał taki wpierdol że by nie wiedział jak ma na imie- nic dziwnego ze gosciu nie chce przyjechac dla takiego błazna.....
a od Le Bannera to by dostał taki wpierdol że by nie wiedział jak ma na imie- nic dziwnego ze gosciu nie chce przyjechac dla takiego błazna.....
Boże..Różal...jak widziałem ostatnią jego walkę to 0 techniki - machał rękami jak cepami - nogami tak samo - 0 parteru - jedyne co to umie pracować dystansem i się przysłowiowo napierdalać..
BurbonPL napisał/a:
Boże..Różal...jak widziałem ostatnią jego walkę to 0 techniki - machał rękami jak cepami - nogami tak samo - 0 parteru - jedyne co to umie pracować dystansem i się przysłowiowo napierdalać..
Powinieneś z nim pogadać i dać mu jakieś wskazówki, może kiedyś będzie takim fighterem jak ty.
Ja bym z nim pogadał ale nie mam dostępu, a to, że umie się lepiej bić ode mnie, nie zmienia faktu, że może mi naskoczyć przy moim batonie, kastecie, kosie i karabinie
"powiem ci ,że tak jak przed tą walką były kurwa takie różne ten to już dawno tak nie miałem"
Ja szanuję Różala, za to jakim jest zawodnikiem, ale niestety nie popisał się w tej walce. Gdyby nie fakt, że przez kontuzję Le Bannera dostał klasę słabszego oponenta, to by przegrał.
Jaruzelski krulem
Całe to KSW jest tak pięknie ustawione, co oglądam walkę polaka z obcokrajowcem to polak wygrywa a poziom umiejętności jest zajebiście uczciwie wyrównany. Ale z braku laku ogląda się to co się nam zaserwuje a nie co się chce obejrzeć.
@saimon133
czyli mówisz, że wyjeżdżasz ?
czyli mówisz, że wyjeżdżasz ?
Człowiek-Brudnopis.
@up
urzekła nas Twoja historia
urzekła nas Twoja historia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów