Jeden z lepszych mówców w RN. Porządny chłop z honorem, a nie jakaś tam pizda. Bije od niego szczerość i prawdziwa miłość do ojczyzny. Mówi jak jest i sie z tym nie pierdoli, co więcej to co mówi ma sens. Wiem, że na sadolu nie brakuje prawdziwych patriotów, więc zapraszam do obejrzenia, bo naprawde warto.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
z kibicami to pojebało troszki dziadzia ale ogólnie każdy kto ma oczy też może tak pierdolić...
Mówi dobrze, nie cenzuruje. Wszystko wporządku. Niestety to nic nie zmieni.. taki już polski naród (bez urazy).
Och wy naiwni... Polityk to takie zwierze co dla kasy i władzy zrobi wszystko. Nie czarujcie się nie ma moralnych polityków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów