W siedzibie ostatniego pokolenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
W siedzibie ostatniego pokolenia.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Symbian napisał/a:
Zaimponowała mi
Serio? Jakiś pustak atencjuszka? niskie masz wymagania. Pewnie nawet nie wie po co tam poszła chciała tylko zrobić filmik żeby się klikał. i co udowodniła? że jest tak samo zjebana jak ostatnie pokelenie? oni na drodze a ta z gaśnica?
wież że z telegrama od łajdaka nie musisz wszystkich filmów brać XDD?
To była żona, byłego męża ( on z PiS ale rozwiedziony z kościelną ) Schreibera, Marianna była jego drugą. Teraz to kobieta Czarneckiego co miał już kościelną żonę. A ten Czarnecki to syn tego Czarneckiego co kabrioletem w zimę jeździł do Brukseli. Ten stary Czarnecki miał kościelną żonę ale sobie wziął córkę Hermaszewskiego tego co z ruskimi poleciał w kosmos. Ta Marianna to taka współczesna ELITA.
jeszcze Otokieł delikatnie dawał do zrozumienia że te mariannowe odpały to było za to że Szrajber z ogórkową się puszczał
Jutro 13stego będzie rocznica strażaka Brauna. Ciekawe w tym roku pewnie nikt nie ugaśi na czas.
Z Marianną to mniejsza o banany - chyba chodzi o nękanie tych pajaców tak, jak oni nękają nas:
więcej tu:
więcej tu:
Mogła jeszcze tego kurwia Trzaśniętego wysmarować, który sponsoruje tę hołotę.
siewie napisał/a:
I co i taka kurwa se może gaśnica jebnac gdzie chce i jej wolno kurwa ja piedole a człowiek se zapali szluga na przystanku i zaraz mandat co to kurwa jest, kto to kurwa jest ta marianna
Akurat tam gdzie ona użyła gaśnicy to mozna wszystko, nawet wysrać sie na wejściu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów