W siedzibie ostatniego pokolenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
W siedzibie ostatniego pokolenia.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
robsonx79 napisał/a:
Problem polega na tym, że ona w nic nie wierzy, nie jest za żadną ideą, a jedynie robi takie wyskoki pod publiczkę. Nie lubię nieautentycznych ludzi, a już atencjuszy szczególnie.
Dokładnie. Jakiś czas temu brała udział w pedalskiej paradzie i machała tęczową flagą.
jest zjebana tego faktu nie zmieni nic
Lubię ją ładna i mądra dziewczyna szkoda że lubi się z politykami zadawać😆
smc napisał/a:
Lekko jebnięta i daje się posuwać w kakao.
Głosowałbym
też jesteś gejem jak jej mąż?
Kapralzmechol napisał/a:
Ostatnie pokolenie temat zastępczy ... a w tym czasie politycy walą nas w kakao . Tak pod rozwagę.
W międzyczasie przyjęli budżet z dziurą prawie 300 mld. zł (która i tak będzie większa), a ABW dostała większe możliwości cenzurowania internetu.
Przeciez tych ludzi powini zamykac na 3 miesace w pace to by sie im odechcialo siedzenia i przyklejania do drogi...
pisowska szmata i atencjuszka
jak trzeba było ich obić na ulicy to wolała nagrać tiktoka z gaśnicą
jak trzeba było ich obić na ulicy to wolała nagrać tiktoka z gaśnicą
Za każdym razem kiedy ostatnie pokolenie coś odjebie wyrzucam plastik do zmieszanych. Za każdym razem kiedy usłyszę, że ktoś oblał farbą w ramach protestu jakiś obraz lub rzeźbę wyrzucam elektronikę do zmieszanych. Z uwagi na dzisiejszą blokadę na Wisłostradzie jutro ocieplam śmietnik od śmieci zmieszanych styropianem, oczywiście od wewnątrz. Szkoda planety, ale jak widać protest wywołuje odwrotny efekt do zamierzonego.
Velture napisał/a:
nagranie z 2 strony drzwi.
nie wiem o chuj chodzi i pierdolę to.
Wygląda na ustawkę. Przygłupy kontra przygłup ruchadełko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów