📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kaiel napisał/a:
Miłosz ty idioto
nie kazdy Milosz jest idiota (sam mam na imie Milosz)
To co napisali to niezla bajka wilkolaki haahahaha
zaraz wiadro spale tez chce taka faze
Jeżdżenie samochodem i tak już jest niebezpieczne przez pijaków, jeszcze tylko ćpunów brakuje
Btw "codziennie z powodu przedawkowania marihuany umiera 500 000 000 osób"
O kurwa za 14 dni ziemia będzie pusta
Btw "codziennie z powodu przedawkowania marihuany umiera 500 000 000 osób"
O kurwa za 14 dni ziemia będzie pusta
Ja pierdole, ile trzba spalić żeby to wymyslić ?
Dajcie mi adres tam gdzie te skręty wciskają do ręki.
Dajcie mi adres tam gdzie te skręty wciskają do ręki.
Piszcie co wam się podoba, ale będąc lekarzem pracowałem w psychiatryku przez jakiś czas będąc na stażu. I widziałem nie jednego który zaczynał po jednym buszku, a kończył na oddziale. Ja jestem przeciwnikiem legalizacji bo dużo widziałem ludzi po tym gównie i pamiętam ilu moich kolegów przez to zniszczyło sobie życie.
@eichman
to, że kilka, kilkanaście bądź kilkadziesiąt osób zaczynało od zielonych buchów i kończyło na strzykawkach, nie oznacza, że wszyscy tak skończą...
pozdrawiam...
to, że kilka, kilkanaście bądź kilkadziesiąt osób zaczynało od zielonych buchów i kończyło na strzykawkach, nie oznacza, że wszyscy tak skończą...
pozdrawiam...
"codziennie umiera 500 000 000" :O!!! Czyli CODZIENNIE umiera PÓŁ MILIARDA ludzi!? Nieźle zjebany łeb to pisał
hahahaha 500milionow ludzi jakby umieralo to by nikogo nie bylo , z maryluany robic fete ?! buahahahahah!!!!!!!!! podlewane benzyna ? buahahahahaha
Kurwa kokaina z konopii a feta z koki Tak naprawdę cały świat jest stworzony z konopii i cementu
Uwielbiam to gadanie, że od maryśki się zaczyna. No kurwa, a od czego ma się zaczynać? Równie dobrze można powiedzieć, że od herbaty się zaczyna, bo na bank każdy kto sięgnął po narkotyki pił kiedyś herbatę. Każdy alkoholik zaczął gdzieś kiedyś od piwa. Idąc tokiem rozumowania typowego profesjonalisty w sprawach marihuany powinniśmy zakazać picia piwa oraz herbaty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów