18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Marilyn Manson - Running to the Edge of the World
S................u • 2009-11-08, 18:27
Running to the Edge of the World. Nowy klip Marilyna Mansona. Jak na razie piszą o nim gdzie tylko mogą (Amerykańskie i angielskie portale, gazety oraz kilka polskich serwisów). Od ok. 4 minuty jest scena znęcania się nad dziewczyną (która ma przypominać jego byłą - Evan Rachel Wood) i to ta scena wzbudziła wiele oburzeń... Enjoy!
Zgłoś
R................g 2009-11-08, 19:53
konio167, a to dopiero po koncercie wybierasz się do więzienia?
Zgłoś
S................u 2009-11-08, 20:00
grauper napisał/a:

~Baalp - odcieli mi ogrzewanie i musiałem czyms palic w piecu. Poszedł słownik. A na operacje żeber już prawie mam kase P tylko jakiegos chirurga który mi przy okazji nerek i wątroby nie zapierdoli by sie przydał ;]

Chętnie podejmę się operacji

/ Tak na stronie - Ktoś chętny na pokaz rozpruwania flaków na żywca? 5zł od osoby. Pokaz na afterze MM. Chętnych zapraszam na pw
Zgłoś
N................e 2009-11-08, 20:05
to już nie "to"
Zgłoś
T................n 2009-11-08, 21:15 2
piosenka chujowa, Manson mial lepsze kawalki, a teledysk za malo brutalny, po za tym nuuuuuudyyyyy..... przez pol teledysku przytula sie do firanki.
Zgłoś
słomcia 2009-11-08, 21:43
a jak tak z innej beczki - jak sie baby nie bije to jej wątroba gnije.
Zgłoś
R................g 2009-11-08, 21:45
słomcia, musisz wyjść za jakiegoś psychopate, albo recydywiste... Bo inaczej po wątrobie
Zgłoś
S................u 2009-11-09, 1:00
Bapl, rozumiem, że już poprosiłeś ją o numer?
Zgłoś
.................. 2009-11-09, 1:05
Scarab_Bonku napisał/a:

Bapl

No co Ty?
Miałeś na myśli usera Baalp?

Jeśli tak, to sprawdzaj coś napisał.
Zgłoś
S................u 2009-11-09, 1:07
Linekk napisał/a:

No co Ty?
Miałeś na myśli usera Baalp?

Jeśli tak, to sprawdzaj coś napisał.

Tak, rzecz jasna. Lecz nie udało mi się znaleźć opcji edytuj...
Zgłoś
Da_Ace 2009-11-09, 9:13
słabe
nic ciekawego ogólnie suchar
koment ? Facepalm...
a zamiast teledysku bym przyjebał dużego jotpega z napisem fail i zgarnął bym więcej piw i wiwatów niż za wymalowaną świnie
Zgłoś
W................p 2009-11-11, 14:44
Jak dla mnie to ona jest bardziej podobna do tego potworka z końcówki RECa, niż do kogokolwiek innego.
Zgłoś
g................o 2009-11-14, 22:30
Słabe... stracony czas.
MM bardzo lubię, ale opis zapowiadał coś zajebistego i rozczarowałam się.
Uwielbiam jego biografię ))
Zgłoś
S................u 2009-11-17, 1:14
Wiem, że nie na temat i mało sadystycznie ale koncert już dziś. Zapraszam do oglądania wiadomości... Postaramy (my, fani) się o echo wśród mediów...
Zgłoś
B................g 2010-05-07, 18:37
Cthulhu napisał/a:

konio167, a to dopiero po koncercie wybierasz się do więzienia?

Może, a co plany miałeś wobec mnie jakieś ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów