Running to the Edge of the World. Nowy klip Marilyna Mansona. Jak na razie piszą o nim gdzie tylko mogą (Amerykańskie i angielskie portale, gazety oraz kilka polskich serwisów). Od ok. 4 minuty jest scena znęcania się nad dziewczyną (która ma przypominać jego byłą - Evan Rachel Wood) i to ta scena wzbudziła wiele oburzeń... Enjoy!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
konio167, a to dopiero po koncercie wybierasz się do więzienia?
grauper napisał/a:
~Baalp - odcieli mi ogrzewanie i musiałem czyms palic w piecu. Poszedł słownik. A na operacje żeber już prawie mam kase P tylko jakiegos chirurga który mi przy okazji nerek i wątroby nie zapierdoli by sie przydał ;]
Chętnie podejmę się operacji
/ Tak na stronie - Ktoś chętny na pokaz rozpruwania flaków na żywca? 5zł od osoby. Pokaz na afterze MM. Chętnych zapraszam na pw
to już nie "to"
piosenka chujowa, Manson mial lepsze kawalki, a teledysk za malo brutalny, po za tym nuuuuuudyyyyy..... przez pol teledysku przytula sie do firanki.
a jak tak z innej beczki - jak sie baby nie bije to jej wątroba gnije.
słomcia, musisz wyjść za jakiegoś psychopate, albo recydywiste... Bo inaczej po wątrobie
Bapl, rozumiem, że już poprosiłeś ją o numer?
Scarab_Bonku napisał/a:
Bapl
No co Ty?
Miałeś na myśli usera Baalp?
Jeśli tak, to sprawdzaj coś napisał.
Linekk napisał/a:
No co Ty?
Miałeś na myśli usera Baalp?
Jeśli tak, to sprawdzaj coś napisał.
Tak, rzecz jasna. Lecz nie udało mi się znaleźć opcji edytuj...
słabe
nic ciekawego ogólnie suchar
koment ? Facepalm...
a zamiast teledysku bym przyjebał dużego jotpega z napisem fail i zgarnął bym więcej piw i wiwatów niż za wymalowaną świnie
nic ciekawego ogólnie suchar
koment ? Facepalm...
a zamiast teledysku bym przyjebał dużego jotpega z napisem fail i zgarnął bym więcej piw i wiwatów niż za wymalowaną świnie
Jak dla mnie to ona jest bardziej podobna do tego potworka z końcówki RECa, niż do kogokolwiek innego.
Słabe... stracony czas.
MM bardzo lubię, ale opis zapowiadał coś zajebistego i rozczarowałam się.
Uwielbiam jego biografię ))
MM bardzo lubię, ale opis zapowiadał coś zajebistego i rozczarowałam się.
Uwielbiam jego biografię ))
Wiem, że nie na temat i mało sadystycznie ale koncert już dziś. Zapraszam do oglądania wiadomości... Postaramy (my, fani) się o echo wśród mediów...
Cthulhu napisał/a:
konio167, a to dopiero po koncercie wybierasz się do więzienia?
Może, a co plany miałeś wobec mnie jakieś ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów