Running to the Edge of the World. Nowy klip Marilyna Mansona. Jak na razie piszą o nim gdzie tylko mogą (Amerykańskie i angielskie portale, gazety oraz kilka polskich serwisów). Od ok. 4 minuty jest scena znęcania się nad dziewczyną (która ma przypominać jego byłą - Evan Rachel Wood) i to ta scena wzbudziła wiele oburzeń... Enjoy!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Uch, ojej, poruszyło mnie x|.
Takie tam napędzanie sprzedaży marnemu Mansonowi przez media. W byle programie informacyjnym widzę gorsze rzeczy - i to realne, a nie reżyserowane.
Jak macie wrzucać tu jakieś teledyski, to prawdziwe perełki sadyzmu , a nie jakieś klipy nastolatkowych idoli
Takie tam napędzanie sprzedaży marnemu Mansonowi przez media. W byle programie informacyjnym widzę gorsze rzeczy - i to realne, a nie reżyserowane.
Jak macie wrzucać tu jakieś teledyski, to prawdziwe perełki sadyzmu , a nie jakieś klipy nastolatkowych idoli
Wrzucam dlatego, bo ludzie uważają to za sadystyczne. Tak więc Wasza opinia jest niezwykle ważna :p
Gratuluję tym, co nie załapali...
Gratuluję tym, co nie załapali...
Mietek69, nie pierdol!
Mietek69 - buahaha. Przeanalizuj moją postawę do sprawy... Co? Nie ma jej? Ojej, szkoda, wiem.
My, emo go uwielbiamy... Kochamy go za grzywkę i to, że lubi płakać jak my. Mamy nadzieję, że potnie się z nami w Warszawie...
17 listopada, ale bilety wyprzedane :/ Może u koników kupisz, chociaż już teraz ludzie sprzedają bilet za ok. 300zł, chociaż w sprzedaży był po 180...
Btw. Czy nikt... kur... nie widzi, że sobie jaja robię?!
Modliszka napisał/a:
A kiedy bedzie koncert w wawie ?
17 listopada, ale bilety wyprzedane :/ Może u koników kupisz, chociaż już teraz ludzie sprzedają bilet za ok. 300zł, chociaż w sprzedaży był po 180...
Btw. Czy nikt... kur... nie widzi, że sobie jaja robię?!
Usunęłam, ten post bo przecież mogłam sprawdzić ale widzę że szybki jesteś thx .
teledysk jest taki zeby sie go dalo puszczac w telewizji, niczym nie powala, ale piosenka bardzo ladna
Mietek69 - czytałes autobiografie mansona "Trudna Droga Z Piekła" ?? Pewnie nie więc stul gębe!!.
Ps. Chciałbym byc w 1/3 mierny tak jak Marilyn Manson i mieć chociaż 1/8 miernej kasy mansona ;]
Ps. Chciałbym byc w 1/3 mierny tak jak Marilyn Manson i mieć chociaż 1/8 miernej kasy mansona ;]
grauper napisał/a:
Chciałbym byc w 1/3 mierny tak jak Marilyn Manson i mieć chociaż 1/8 miernej kasy mansona ;]
Zacznij od słownika i operacji wycięcia żeber...
Koncert niedługo !!
Będzie ktoś z was ?
Będzie ktoś z was ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów