📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
@UP
Wielkiej litery jak już ;].
Wielkiej litery jak już ;].
btw filmik starszy niż Nicola Tesla
Na kij odgrzewac kotlety?
Zajebiscie duzo wniosles tym tematem.
Zajebiscie duzo wniosles tym tematem.
@up a ty jeszcze więcej swoim yntelygentnym komentarzem.
Cytat:
Bardziej przypomina pierdzenie niż muzykę, ale co ja tam wiem.
A co ty byś chciał? Czystości dźwięku jak na skrzypcach?
No to już wiadomo jak zrobili kiedyś tę niesamowitą pioseneczkę
Zajebiste! Kiedyś widziałem coś podobnego w jakimś tam filmie. To jest kurwa sztuka!
@Vladimir Putin
poradnia.pwn.pl/lista.php?id=443
A ponadto:
"Mówi się "wielką literą" a nie "z wielkiej litery". Tak samo oczywiście "dużą literą" i "małą literą" a nie "z dużej litery" czy "z małej litery". Formy niepoprawne są rusycyzmami - kalkami rosyjskich wyrażeń s bolszoj, s małoj bukwy. "
poradnia.pwn.pl/lista.php?id=443
A ponadto:
"Mówi się "wielką literą" a nie "z wielkiej litery". Tak samo oczywiście "dużą literą" i "małą literą" a nie "z dużej litery" czy "z małej litery". Formy niepoprawne są rusycyzmami - kalkami rosyjskich wyrażeń s bolszoj, s małoj bukwy. "
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów