Wpadł w szał zabijania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobre też zawsze miałem ochotę zajebać tych dwóch skurwysynów co siekierkami z góry rzucali.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ahh mario, to były czasy. Teraz to dzieciaki nawet z domu nie wychodzą, bo grają w jakieś Skajrimy... :/
Na necie jest gdzies muzyka z mario w wersji dubstep. Pomysłałem ,że większości osób na tym forum sie spodoba. Poda ktoś linka do tego?
po tym rzucie w smoka przyszło mi na myśl tylko "coś Ty mi kurwa zrobił bandyto"
a ty niby wychodziłeś ... jak sie dorwało mario albo contre to tak samo cały dzień się siedziało... jeszcze jak kumpel wpadł z jakaś nowa dyskietka to już był rarytas
Wiedziałem, że się w końcu wkurwi, że tyle zamków, a ta szmata ciągle w innym.
Łezka w oku się zakręciła.
O kur.... po 15 latach grania w mario dzisiaj sie dowiedzialem, ze w tej chmurce siedzi malpa (czy cokolwiek to jest)
It's me mario. Zajebisty klasyk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów