📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Szybciej się chyba nie da
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie gra na kodach, w taki sposób można skakać nad tymi roślinami i się nie umiera. Inna kwestia, że gra na emulatorze a tam można sobie dowolnie spowalniać czas lub zapisywać i wczytywać grę
Co za chuj z niego , ja z młodszym bratem męczyliśmy się nie raz cały dzień żeby przejść , a ten mi tu w 5 minut .
Do wszystkich piszących, że gość gra na haxach:
Tool Assisted Speedrun reprezentuje przejście gry z użyciem emulatorów i specjalnych narzędzi, które autorzy zazwyczaj tworzą sami (służą np. do wyszukiwania bugów, które mogą pomóc w przejściu albo np. wytyczaniu najkrótszej trasy). Oczywiście gra przechodzona jest w spowolnionym tempie, dzięki czemu możliwe jest osiągnięcie precyzji. Nie ma żadnej ingerencji w kod gry, na który ona nie pozwala. Przejście gry w taki sam sposób na konsoli jest możliwe, choć mało prawdopodobne (gracz musiałby mieć refleks nadczłowieka).
Tool Assisted Speedrun reprezentuje przejście gry z użyciem emulatorów i specjalnych narzędzi, które autorzy zazwyczaj tworzą sami (służą np. do wyszukiwania bugów, które mogą pomóc w przejściu albo np. wytyczaniu najkrótszej trasy). Oczywiście gra przechodzona jest w spowolnionym tempie, dzięki czemu możliwe jest osiągnięcie precyzji. Nie ma żadnej ingerencji w kod gry, na który ona nie pozwala. Przejście gry w taki sam sposób na konsoli jest możliwe, choć mało prawdopodobne (gracz musiałby mieć refleks nadczłowieka).
Mario miał ochotę zaliczyć coś na szybko to w 5 minut uratował kurewne. Czego to nie zrobi wyposzczony hydraulik...
@DoctorRzepa
gówno w prawda w 4:06 wpada na tego smoka z młotkiem i nie umiera w przeciwieństwie do smoka.
gówno w prawda w 4:06 wpada na tego smoka z młotkiem i nie umiera w przeciwieństwie do smoka.
@SzymToJa
Pokusiłbyś się o przeczytanie opisu filmiku na youtube. Specjalnie dla Ciebie, zacytuję kilka fragmentów:
Pokusiłbyś się o przeczytanie opisu filmiku na youtube. Specjalnie dla Ciebie, zacytuję kilka fragmentów:
Cytat:
Q2: You went right through the piranha plants, why didn't you die?
A2: Super Mario Bros. has many problems with hit detection, making it possible to jump through the piranha plants with accurate timing.
Cytat:
Q4: You went through the firebar in level 8-4 and did not die, why?
A4: Same as piranha plants. it just works. Poor hitbox detection.
Cytat:
*Note The hitboxes in this game are weird. List of things you can get hit by in certain spots and not die:
- Tops of piranha plants
- Ends of firebars
- Bowser's/Hammer Bros axes
Gość nie gra na kodach ,rok temu na lekcjach informatyki non stop gejmerzyłem w mario ,zero czitów normalne tempo i dawałem radę do 8-2 w ten sam sposób jak on. Przede mną jeszcze rok ,jebać maturę przejdę całą grę i wrzucę na sadola :d
P.S. w 2:01 nie traci czasu ,w ten sposób najszybciej przejdzie się tamtą przepaść.
P.S. w 2:01 nie traci czasu ,w ten sposób najszybciej przejdzie się tamtą przepaść.
RockyWood napisał/a:
god - mode ON. Nie raz widać jak Mario styka się z roślinkami z rur - normalnie po zetknięciu nawet jednym pixelem z roślinką Mario ginął.
Gówno a nie God Mode, bo mi też nad tymi roślinami przeskakuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów