Pamiętasz jeszcze te małe stworki, które rozdeptywałeś w dzieciństwie grając bohaterem swojej ulubionej gry? Ten filmik sprawi, że inaczej spojrzysz zarówno na niego, jak i na jego ofiary
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zwyrodnialec pieprzony! A gdzie jego wspólnik Luidżi czy jakoś tak!?
Policja! Policja! Zawsze psów nie ma kiedy są potrzebne!
Policja! Policja! Zawsze psów nie ma kiedy są potrzebne!
Od zawsze wiedziałem że mario to skurwiel.
z biologii asem nie byłem ale wydaje mi się, że grzyby to jednak w troche inny sposób się rozmnażają
Anegdota-żart o Mario:
Wieczór pokerowy w świecie Nintendo zupełnie się nie udał. Luigi zapomniał żetonów, Bowser kartek i ołówka, a Mario Kart.
Wieczór pokerowy w świecie Nintendo zupełnie się nie udał. Luigi zapomniał żetonów, Bowser kartek i ołówka, a Mario Kart.
Ten film zepsuł mi dzieciństwo, moja ulubiona platformówka, którą po dziś dzień się zagrywam jak mam ochotę. Kiedyś na N64, teraz na NDS, a ja myślałem że w słusznej sprawie skacze po grzybach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów