Owy pan już wielokrotnie się na sadolu pojawiał, tym razem coś więcej poza zajebistym graniem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwsze słyszę o tym Panu pewnie przez to, że teraz tyle gówna na tym portalu się przewija, że coś zacnego znaleźć to coraz cięższa sprawa... Już przesłuchuję na YT.
Wielkie dzięki i łap piwko
Ja ostatnio się lubuje w tego typu muzyce:
youtube.com/watch?v=rZQe5nVhTb0
Wielkie dzięki i łap piwko
Ja ostatnio się lubuje w tego typu muzyce:
youtube.com/watch?v=rZQe5nVhTb0
Cappo_di_Tutti_Ferdi napisał/a:
Arytystą to każden jeden chce być, a robić to nie ma komu
Swoją drogą nic dziwnego że dobrze gra skoro przedtem grał na elektrycznej gdzie gryf jest dużo węższy i struny potrzebują dużo więcej siły żeby je docisnąć
Miałeś kiedyś w rękach gitarę elektryczną i akustyczną? Skoro jesteś taki pewny że grając na elektrycznej palce będą mniej boleć po graniu to powodzenia.
^up up up up
Znawcy, muzycy, kompozytorzy...
Jakąś waszą płytę można gdzieś dostać? No chyba, że się nakład wyprzedał to poczekam na reedycję.
Znawcy, muzycy, kompozytorzy...
Jakąś waszą płytę można gdzieś dostać? No chyba, że się nakład wyprzedał to poczekam na reedycję.
MDMA13 napisał/a:
chcesz powiedzieć że nylon jest twardszy i mniej elastyczny od stali ? , miałeś kiedyś taką gitare w ręku ? Jak byś na takiej stalowe struny naciągnął to by odrazu gryf z płyty wyrwało przy tym samym stroju albo by główka pękła znafco
Co ma piernik do wiatraka? Ty mówisz o pręcie napinającym gryf, a ja o docisku struny do podstrunnicy. W elektryku potrzeba mniejszego docisku by wydobyć czysty dźwięk. Choć z drugiej strony opuszki bolą od jeżdżenia po stalowych strunach.
I dla twojej wiadomości gram na gitarze, więc wiem o czym mówię.
Mnie urzekło co innego:
"[Płytę] będzie można ją kupić, będzie można ją sobie ściągnąć za darmo. Tak jak z moim graniem na ulicy - ten, kto chce - wrzuca."
I powiem wam, że ja tą płytkę kupię, bo właśnie dla takich ludzi warto wydać te parę zł.
W czasie świata ogarniętego wszelkiej maści chłamem, gównem i innymi biberami, tak... uważam, że taki grajek to 'oaza'.
"[Płytę] będzie można ją kupić, będzie można ją sobie ściągnąć za darmo. Tak jak z moim graniem na ulicy - ten, kto chce - wrzuca."
I powiem wam, że ja tą płytkę kupię, bo właśnie dla takich ludzi warto wydać te parę zł.
W czasie świata ogarniętego wszelkiej maści chłamem, gównem i innymi biberami, tak... uważam, że taki grajek to 'oaza'.
vexevir napisał/a:
Miałeś kiedyś w rękach gitarę elektryczną i akustyczną? Skoro jesteś taki pewny że grając na elektrycznej palce będą mniej boleć po graniu to powodzenia.
Palce nie bolą przy graniu,chyba że przez 1 miesiąc nauki a potem robi się zajebiście gruba skóra na opuszkach
mógłby coś zagrać do Wieśka 4
Szuia napisał/a:
Owy pan już wielokrotnie się na sadolu pojawiał,
Taka chujowa pisownia też się wielokrotnie pojawiała na sadolu.
Ów, kurwa!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów