Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Od 2 lat śledzę losy wojny w Syrii i zdziwiło mnie nagłe ożywienie, przecież tam jest równa sieka przez ten cały czas. Pisałem to już tydzień temu i się sprawdza: USA zbiera poparcie na atak. Uda się? Zobaczymy, ale raczej tak. Jeszcze się okaże czy uda się przekonać Rosję. To największa niewiadoma w tym momencie.
A mam takie pytanie: Skąd wiecie że on mówi prawdę ?
Czy wszystko co mówi Max jest prawdą, to trudno powiedzieć, ale to co mówi trzyma się kupy, a to co mówi Obama kompletnie się kupy nie trzyma.
Jeszcze się okaże czy uda się przekonać Rosję. To największa niewiadoma w tym momencie.
Rosji się na pewno nie uda przekonać. Raz, że nie ma w tym pewnie interesu, dwa, że wie, że to ściema, a trzy, że przyznała by w tym momencie rację Obamie, czego raczej ciężko oczekiwać.
Pomijając to, to coraz bardziej imponuje mi jak ktoś był w stanie posadzić Obamę na stołku prezydenckim i opanować sztukę sterowania nim, jak samolocikiem na pilota. Zabójstwo Kennedy'ego zaczyna przy tym przypominać rozgrzewkę przed WF-em. Chyba, że prawdziwa jest wersja, że Obama jest utajonym muzułmaninem i sabotażystą, co też byłoby pewnym wytłumaczeniem.
Czy wszystko co mówi Max jest prawdą, to trudno powiedzieć, ale to co mówi trzyma się kupy, a to co mówi Obama kompletnie się kupy nie trzyma.
Rosji się na pewno nie uda przekonać. Raz, że nie ma w tym pewnie interesu, dwa, że wie, że to ściema, a trzy, że przyznała by w tym momencie rację Obamie, czego raczej ciężko oczekiwać.
Poważnie się pytam ale widzę że odpowiedzi nie uzyskam.Dlaczego wierzycie kolesiowi którego argumenty już nie raz podważano?Wiem że internet,wolność słowa i wiem że każdy może zasiąść za mikrofonem i pierdolić od rzeczy tak na prawdę nic niczego ani komu nie udowadniając...Aż dziw że niema zbiorczego na tego kolesia choć na równi było wielu i dawno już wylądowali w czeluściach zbiorczy.pl
Mam sacunek do maxa ale czy to już nie przesada? Może go na prezydenta weźmy skoro taki mądry,oczytany i w ogóle....
A komu innemu mamy wierzyć ? TVN czy gazecie "gówno prawda" zwanej wyborczą ?
Poważnie się pytam ale widzę że odpowiedzi nie uzyskam.Dlaczego wierzycie kolesiowi którego argumenty już nie raz podważano?Wiem że internet,wolność słowa i wiem że każdy może zasiąść za mikrofonem i pierdolić od rzeczy tak na prawdę nic niczego ani komu nie udowadniając...Aż dziw że niema zbiorczego na tego kolesia choć na równi było wielu i dawno już wylądowali w czeluściach zbiorczy.pl
Mam sacunek do maxa ale czy to już nie przesada? Może go na prezydenta weźmy skoro taki mądry,oczytany i w ogóle....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów