Wszyscy pod mur. Przybył egzekucyjny pluton.Różnica jest taka, że "cała reszta" musi grać tak, jak im prezes zagra, a Max nie ma nikogo wyżej. Jest sam sobie szefem, więc czemu miałby grać? Skoro i tak większych profitów z tego tytułu nie ma, a znając życie na tym projekcie zarobi mniej, niż jest to "opłacalne".
Tak czy siak, lepiej posłuchać, moim zdaniem, jego, niż Fakty, Fakty po faktach i faktyczne fakty po faktach na niebieskim kanale.
To dlaczego to leci na SUPERSTACJI!?
dojebales z ta tv trwam ; /
Wcale nie dojebał.
max kolonko powinien mieć swój dział, tak żeby się go dało chuja zablokować, rzygać mi się chce jak patrzę na jego gębę!
Jaki ból dupy. Weź sobie coś na uspokojenie.
Kolonko fakt, manipuluje faktami, popełnia błędy, robi sprytne zagrania, i to lepiej niż tvn czasami, ale porusza też ciekawe tematy na które we własnym zakresie można poszukać informacji.
Różnica jest taka, że "cała reszta" musi grać tak, jak im prezes zagra, a Max nie ma nikogo wyżej.
Ma za to zydowska zone, dlatego skrzetnie omija wszelkie tematy gdzie pejsaci ewidentnie w chuja leca.
@kierownikmasarni Bo Superstacja ma wyjebane. Dodają troche polotu w tym smuntym jak pizda kraju. Jakim cudem jedni widzą gówno oglądając Superstacje, a potem wchodzą na TVNowskie gówno i nie zauważają nic. Oglądnij sobie od czasu do czasu Superstacje w godzinach wieczornych i zobaczysz o czym tam sie rozmawia. To był jedyny kanał informacyjny na którym bez ogródek mówiono o morderstwie żonierza w Londynie. Prowadzone są też dyskusje na temat islamizacji i problemów współczesnej Europy. Jest także Max miedzy innymi. Nie wiem kurwa co Ty oglądasz ale napewno nie superstacje. Mniej tam gówna napewno niż w TVNie czy PVP. Mówią o tym o czym nie mówi żadna inna komercyjna stacja, a to że nie mają równie ogromnego budżetu, nie przekreśla ich. Jak chcesz cokolwiek sensownego sie dowiedzieć to w dzisiejszych czasach pozostaje Internet, Superstacja i ewentualnie TV TRWAM, która również nie boi sie Jude Corporation.
oglądam TVN TURBO i mam gdzieś twoje TV Trwam i SUPERSTACJE i bohhatera Golonko.
Mam dla ciebie rade:
Nie podniecaj się tylko wyjdź z przed kompa pograć w piłkę z woimi 13 letnimi kolegami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów