Ja jestem za warnami za naprawdę gimbusiarskie komentarze, powiem więcej czasami sam sobie dał bym warna
ale regulamin powinien obowiązywać wszystkich bez wyjątku, a komentarze typu "jebać żydów" ( jako tako rasistowski ) wcale taki dla mnie rasistowski nie jest. Jak by jakiś pejsaty napisał "jebać katoli" co wtedy zrobi administracja ?? chyba nic bo (tak myślę) nie ma na tym portalu innych jak właśnie Polaków katolików a to my czepiamy się mniejszości a każde czepianie się mniejszości jest albo rasizmem albo nietolerancją i innym tego typu badziewiem
Co mnie też że na portalach muzłumańskich dają warny za obrażanie gdzie ja piesze tam czy tu (ale jak już pisałem warny za głupie blah blah blah
).
I jeszcze jedno xiontZ napisałeś że administracja może zostać pociągnięta do odpowiedzialności karnej z treści, nic się nie martw oni się zabezpieczyli
Jak by Pan Wojtek Cejrowski powiedział "Pokazuje i objaśniam" a ja tylko wkleję
Cytat:
Zasady tworzenia nowych wątków oraz pisania komentarzy wg regulaminu...
4.7. Administracja nie odpowiada za treść zamieszczanych przez Użytkowników wątków i komentarzy. Administracja jedynie udostępnia narzędzie do komunikacji, jakim jest Forum. Autor wątku lub komentarza powinien upewnić się, że umieszczana przez niego treść nie łamie praw autorskich oraz prawa RP
BTW jeśli przestrzegać prawa RP to chciał bym nadmienić że jest coś takiego jak Konstytucja gdzie w
Art. 54.
można dowiedzieć sie że:
Cytat:
Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
Co też właśnie uczyniłem .
@DOWN
To chyba oczywiste
Powiem więcej takie dane powinny zostać udostępnione na forum i podejrzewam że zostaną 1000x lepiej wykorzystane przez społeczność (mówię o pedofilii)
Ale gadanie o ciapatych, arabusach, brudasach, żydkach, pejsatych itp itd. nie powinno aż tak nas boleć, ale wiadomo wszystko z umiarem