Ludzie są tacy kurwa głupi... Przeczytają temat tego typu i zamiast się tym zainteresować, zobaczyć, co Pawłowicz ma do powiedzenia, oni po prostu stawiają piwa wierząc w to, co jest napisane na jakimś lewackim portalu. Totalne bzdury, ale do rzeczy..
Autor tego żenującego tematu opiera swoją opinie o braku rzetelności Maxa na rzekomej sprzeczności opinii Maxa i krótkiego fragmentu wypowiedzi Pawłowicz w wywiadzie dla Trwamu.
Teraz fakty:
Max pokazał, że TVN dokonał manipulacji na Pawłowicz, żeby ośmieszyć jej wizerunek. Jest to oczywiste po obejrzeniu fragmentu wypowiedzi Pawłowicz w TVNie, gdzie później sama Pawłowicz powiedziała, że nie tylko dostała brudny telefon, ale również specjaliści z TVNu nie potrafili ustawić jej mikrofonu.
Pawłowicz powiedziała kilka razy o tym, że TVN dokonał na niej ohydnej manipulacji, co powinno być podstawą dyskusji w tym temacie. Manipulacja polegała na tym, że mikrofon został źle ustawiony oraz TVN nie był w stanie załatwić odpowiedniego sprzętu.
Wniosek z tego jest taki, że Mariusz miał rację co do manipulacji TVNu czyli
Mówi jak jest
Dla zainteresowanych link do wywiadu Pawłowicz, w którym wypowiada się ona na temat manipulacji TVNu (ma 20:09 - nie można zuploadować)
watch?v=AZsMwNANZO0
Druga sprawa jest taka. Chciałbym się zwrócić tutaj do moderatorów, którzy rozdają warny jak pojebani za konstruktywne wypowiedzi, w których pojawia się słowo "wypierdalaj".
Może to ja interpretuję regulamin inaczej, ale wydaje mi się, że..
1) Kara za obrażanie użytkowników (również za kazanie im "wypierdalać" i podobne wyrażenia) wzrasta z ostrzeżenia o wartości 3 do ostrzeżenia wartości 5 (ewentualnie do 5, jeśli ktoś ma na koncie aktywne inne ostrzeżenia) i równa się automatycznie blokadzie pisania postów na 30 dni). Recydywa będzie nagradzana trwałą blokadą konta
Gość, który dostał 2x5w za dwa posty w tym temacie napisał dwa razy "wypierdalaj"
gruchens napisał/a:
Robisz artykuł, który sygnujesz swoją osobą i swoją twarzą w nagłówku (a w domyśle jest próbą lansu na kimś bardziej popularnym), a następnie mówisz, że rozmowa nie jest o tobie. To dopiero logika
I przejaw profesjonalizmu też - żywo udzielasz się w dyskusji, ale olewasz wszystkie argumenty poza tymi wygodnymi do odpowiedzi. To zaś piękny przejaw profesjonalizmu. Jak wydasz książkę, to nie zapomnij o tym wspomnieć. Kupię licząc na profesjonalne pióro i rzeczowe podejście do tematu [sic!!!]
Moje "wypierdalaj" jest moim powodem do dumy, bo jest ostatecznością. Złamaniem moich własnych, głęboko zakorzenionych zasad - praworządności i kultury. Istnieje powiedzenie "wyjątek potwierdzający regułę". Polega ono na tym, że jeśli zdarzy się wyjątek, to jest on sensacją i zwraca uwagę na wagę samej tej reguły w dotychczasowym istnieniu. Jakby się to powtarzało, to oczywiście nie byłby już wyjątek.
Niemniej oddając głęboko zakorzenioną część siebie - własne reguły - jednocześnie daję upust najbardziej pierwotnemu instynktowi, który każe mi zwalczyć kogoś, kto jest według mnie marnym bytem, który tylko pogorszy sytuację społeczeństwa. Bo tak, pomimo wciąż istniejącego we mnie umiarkowanego liberalizmu społecznego, dzięki któremu sądzę np. że homoseksualista może się kochać z kim chce, jak chce i w co chce póki to nie jest jakakolwiek forma gwałtu, jest to robione intymnie, a nie np. na ulicy i nie odbiera to jakiejkolwiek równości społecznej, tak w tym wypadku uważam, że pan najzwyczajniej jest wspominanym marnym bytem.
Zatem ponownie:
Bez wahania oddaj się rychłemu opuszczeniu tego przybytku, jaśnie panie.
Albo krócej - wypierdalaj!
To jest cytat drugiej wypowiedzi, pierwsza została usunięta, więc jej nie przytoczę.
Wiem, że jest to forum, na którym każdy może dzielić się swoją opinią i wyrażać swoje zdanie, ale coś na sadolu jest ostatnio nie tak... Wszyscy krytykują i narzekają na to, jak demokracja upada, bo mniejszości pedałów czy muzułmanów mają więcej do powiedzenia niż cała reszta normalnych ludzi. Na sadisticu cieszymy się pewnym społeczeństwem o podobnych poglądach, więc nie pozwólmy jakimś śmieciom jak autor tego tematu przejmować forum!