Partnerstwo dostał zaraz po tym jak groził sadisticowi pozwem.
SzyderczyHalas napisał/a:
Już nie pierwszy raz widzę tam także film, którego jestem autorem. Oczywiście jest to zwykła kradzież i udostępnianie materiałów, które chronione są prawem autorskim i prawdopodobnie dorzucę swoje postulaty do pozwu, który szykuje Piotr Kaszubski.
Jak wiadomo to serwis Sadistic.pl umożliwia wirtualne ściąganie z YouTube'a filmów i umieszczanie ich w postach, co oczywiście łamie prawa autorskie twórców filmów. Co więcej strona ma charakter komercyjny, więc na popularności filmów z YouTube'a Sadistic.pl zyskuje popularność. Także złodziej wcale nie jest anonimowy.
Sam nic ciekawego do powiedzenia nie ma. Jego produkcje to najgorzej oceniane tematy na portalu (trzeba być naprawdę zdolnym, żeby mieć na głównej same wrzutki po 20, 30 piw - a i to dzięki partnerstwu).
Od samego początku wozi się na garbie innych, a ten temat jest tylko tego kontynuacją. Jakoś Polimaty czy SciFun funkcjonują tutaj jako pewien kontent i ich produkcje bronią się same.
Co innego z tym typem. Rzeczywiście
100% negatywnych komentarzy powinno dać Górze do myślenia...
Oczywiście nie mogę sobie pozwolić na niewklejenie jeszcze jednego cytatu.
SzyderczyHalas - partner portalu sadistic.pl napisał/a:
Portal Sadistic.pl jest to miejsce, w którym stykają się barwne subkultury napalonych gimnazjalistów, impotentów z problemami emocjonalnymi, przygnębionych brakiem czołgów neonazistów i antyklerykałów kryptopedofili. Portal ludzi wybitnie prymitywnych i poszkodowanych w jakiś sposób przez życie.
Od siebie mogę dodać, że czuję się urażony. A piszę to tylko ze względu na to, że widziałem dzisiaj zbanowanego użytkownika ponieważ pozwolił sobie innego nazwać frajerem...